Header

Tuesday, July 29, 2008

Body Shop



Seperti biasa if aku msk ke kedai nih, pasang ler niat kenkononnya nk beli satu brg je tp yg selalunya yg jadi aku mesti rembat lebih punyerrrr. Prebetsabu dah masak dah, kalu aku masuk sini sure dia prepared duit spare...huhuhu.

memula tuh cadangnya aku nak beli vitamin C, moisturizer tu je tp dek kerana terpengaruh ngan promoter yg mmg dah sedia maklum perangai aku (mmg dh mcm kwn jer ngan staff dia nih..asalnya kwn ats kwn ler tp terus jd baik, tmbh lg aku regular customer..hehe). katanya alang² beli ler 5 brg terus leh dpt 30% discount....erm..yelah tuh x kossser den, ecehhh ayat memula aku...pastu aku teringat akunyer perfume Aqua Lilly e.d.t dh hbs so aku rembat ler yg baru tp aku amik e.d.p lak..pastu staff body shop tuh promote lagi ...alah alang² amik la 3 barang leh kasi 10% discount. akhirnya aku termakn hasutan gak...rela cari satu brng lagi...lepas dh puas mencari aku rembat ler lipstik limited edition tuh....termakan gak hasutan. prebetsabu layankan aje aku nih...time nak byr dia ler yg hulur kad kuning keemasan dia tuh....ahkak senyum gumbire jerlaaaa. Badan penat berjalan sepanjang hari pun ahkak rasa segar nyahhh...ihikkssss.
time nk byr 'kwn' tuh bitau member card aku dh nk expired. Baru aku prasan rerupa nya kad nih pun aku due date gak ke???ngeh2x aku xpernah nk ngecek pun, dpt jer trus simpan dlm purse dah slalu time nk byr kan dia mintak ic je kan.


p/s: tp skrang nih body shop dh kedekutttt taik idung masin, adake klu kita shopping paper bag nk kena byr rm 0.50 tau...siot jer. reasonnya kata diorg nk donate utk hutan belum lah apa la..yerla body shop kan pencinta alam semesta mmg dia pertahankan bumi dr pencemaran. apa² jerla, what ever is pd otak aku yg sengal ni ialah....."kata jerla korang nk cut cost...nk untung lebih, minyak kan dah naik". alamak sengaja jer nk kaitkan ngan isu minyak naik...ngeh2x.....
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!