Header

Monday, July 07, 2008

Jalan makin terang...

Tgh² matahari ats kepala leh dia bwk anak aku bersembang, berpeluh menitis satu badan Avin Damia ..biasalah bapak borek anak rintih...berpeluh² tuh mmg menurun dr prebetsabu ler.


Aku dah nyampah ngan minah indon nih...malas nk peningkan pala ngan masalah remeh temeh nih....org amik nk nyenangkan keje..aleh² dtg dia lagi menyemakkan pala otak aku jer...utk hilangkan masalah aku merewang ke Mid Valley...alaaaa...masviona biasa lah kan..kalu ada masalah xleh shopping...window shopping pun jadik lerrrr. Shopping barang dapur pun jadi ler....kami juga telah cuba utk menghilangkan stress ngan menonton filem SEPI yg da bommb itu, aku kasi 4.5 bintang. sambil² tgk tuh tetiba je Prebetsabu tanya aku


"Viey, Biey xleh bygkan kalu Viey yg ada kat tempt rozita che wan tuh "
(sila refer watak rozita che wan dlm citer tuh..yg tetiba dilnggar oleh kenderaan lain slps eksiden n sdng berusaha utk keluar dr kete eksiden tuh...alamak apa yg aku sdng explain nih????tgk movie nih bru paham)

"Viey, camne ek kalu ada org yg offer viey camtuh"
(yg nih lak refer pada watak sufi yg meng"offer" ija utk memberikan kebahagian pdnya yg kononya laki di xdpt berikan)

Entah apa² ler prebetsabu tuh...huhuhu....tp sekurang² nye dgn menonton filem nih...kami leh hilangkan stress kami n lupakan problem² yg melanda kami.....membuatkan kami agak tdk serabut lagi n memberi sedkt keselesaan utk kami berpikir dgn tenang n agak rileks.....amin....syukur...nampak gayanya masalah hmpr settle satu persatu nih....dah nmpk jln makin terang dah nih...alhamdulillah....syukran.



p/s: masa jenjalan kat Mid Valley tuh jupe ngan kak Viruspadu sefamily. tapi xsempat nk tego coz aku jln lain dia nk ke arah lain...lagipun segan aaarrr nk tego...leh dak gitu???lagipun siapa lah diri ku ini.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!