Header

Saturday, July 26, 2008

Model Baby Bite

model stesen Hentian Kajang...sengih je kejenya tapi mandi lom lagi tuh...huhuhu pecah ler resia damia...bonda dah pecahkan.ihikss

Pepagi hari lagi bangun n bersiap tuk anta my sis kat Hentian Kajang. Dia nak balik ke Klate, alah dia kan dtg sini pun coz nk anta dia nye fiancee nak berangkat ke Uganda kan. Lepas slamat dia naik bas kami pun apa lagi mahu mengisi perut lah kan..makan kat Restoran Selera Bonda kat depan hentian nih ler. kalu korang nak tau niler dia restoran shamsul ghau..ghau bau dia....aku dgr orng cakap ler. tapi nasik lemak dia best oo...bukan aku jer suka my parents pun suka makan sini...my mum's un kata nasik lemak dia sedap.

sambil² aku ngan prebetsabu menjamu selera di pagi hari, Avin Damia melayan dia nye makanan ler...biskut baby bites....kalu xbagi dia biskut nih...haru ler kami sure meraung² nak makan makanan kami...mana leh kasi dia nasik lemak kan podeh...mau cirit budak ni kang.

Haaaa...niler dia model Baby Bites. makan ngan begitu semangat skali. Avin Damia mmg suke makan biskut nih. sume perasa dia makan..original, mixed fruit kegemaran dia, perasa carrot pun dia suka gak.


haaa yg nih lak walid dia..model nasik lemak Restoran Selera Bonda....so pesanan utk shamsul ghau2x silalah amik prebetsabu jadi model ek???huhuhh.

Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

comel la plak damia nih.. geram je tiap kli nengok dia..... ehehe.. tp comel2 dia nih, kentut diapun leh tahan gak.. wahahaha.. sorry ek damia walid lak pecah rahsia damia.. ye la kentot bersepah.. sib baik kecik lg... jgn terbawak2 dah beso nnti tau.. hahahaahaa...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!