Header

Sunday, December 21, 2008

Penantian suatu penyeksaan...

Kahkahkah.. Tajuk tak bole blah hokeh!

Sbenarnya aku tgh tunngu mek n ayah ni..

Patutnya dh smpi time cmni...

So sementara tunggu, aku bekfas la dulu...

Selamat bekfas semua!

-Sent via Nokia E71-

Camna?

5 Comments Uols:

Yatie said...

bestnya menunggu kedatangan org tua yg tersayang .. uwaaa, bulan 4 karang baru bleh nak jumpa family tercinta itu .. uwaa ...

mazzura said...

hehe..sementara tunggu pon leh buat n3..:D dorang duk pj je kan..

prebetsabu said...

yatie: takpe.. pelan2 kayuh.. lagi lama tak jumpe, lagi feel bila jumpe nnti.. lgpon bukan saje suke2 tak mau jumpe kan...

mazzura: yg kat pj tu mama n abah prebetsabu.. mek n ayoh masviona ni dari kelantan... masa tunggu ni dorang lom sampai lagi.. bas masuk putrajaya plak dulu.. baru last skali stop kat hentian kajang....

tuberose78 said...

muker baru bangon tido ker weiii.. hehehe...
muker bosan ler tuuu..

CuTeMiUt78 said...

hah..muka baru bgn tido ke.. bosan2 pun still blh buat n3 lagi..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!