Header

Wednesday, December 31, 2008

Splashy Bash!!!!

ni kat invitation dia

Ahad lepas 28 Dec 2008 weols satu family gi besday party anak member aku, Kak Hana. Dia wat party utk dedua anak dia sekaligus kat Kelab Ukay, Bukit Antarabangsa tuh. Yang sulung dah masuk 4 thn n yg second tuh dah masuk 2 thn dah. Kak Hana nih opismate lama aku masa kat IDIS dulu.

Meriah sungguh besday party tuh, tambah lak kat tepi swimming pool, nasib tak terjun kolam jer weols anak beranak tau!!!...fuhhhh...penat betul aku nak melayan gelagat anak dara sorang tuh kehulu kehilir nak gi main...maklumlah besday party kekanak kan ofkoz ler byk toys nye.

besday party nih agak grand gak ler...ramai gak ler orgnye


kiranya mcm satu hall tu dibooking sesiap tuk party nih

ini ler kolam yg avin damia nak terjun tuh....adoyaiiii...penat layan dia

Weols sampai tuh majlis dah start dah pun, iyerla majlis start kol 3pm weols sampai kol 4pm++ dah....itu pun bersiap ala kadar jer n terus rushing ke shopping mall lak coz adiahnya belom beli lagi..... penot woooo...dah ler kol 4.30am pagi tuh baru jer sampai dari perak tido pun belom cukup qada lagi tuh.

Weols tak stay lama pun kat party nih coz lepas tuh ada agenda lain lak ngan family so terpaksa ler beredar awal sket...but tetiba jer aku terasa cam tak sabar jer nak tunggu bulan August akan dtg coz aku lak yg terasa berkobar² nak wat besday party utk avin damia...ihiksss....seronok wooo.....alahai tak sabanye.


Camna?

3 Comments Uols:

atty's said...

wah meriah hah..tepi kolam..

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya..erk.. damia bulan lapan ke.. berapa hari bulan.. sama ler ngan kita.. oh.. nak sambut besday damia yg ke 2 thn ya.. mirul bulan 4 ni genap 2 thn

tuberose78 said...

hehehe.. nak buat kat mcd bangi ler tu...
iii liikee...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!