Header

Sunday, November 08, 2009

LIVE@ Pantai Shamrock,

Now ahkak ngan anak dara serta bibik kat Batu Feringgi jenjalan.

Sila kagum yg ahkak drive sndrik dr town penang ke sini tanpa prebetsabu.

Dia tgh kerja now so lepas htr dia td terus ahkak mintak izin nk bawak avin damia jenjalan kat pantai.

Ahkak berjaya smpai sini ngan bantuan GPS- garmin yg prebetsabu install free je kat henset...hiksss

Ok ahkak nak enjoy dulu...:)

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

4 Comments Uols:

Gieyana said...

Dtg ke Penang ka? Owhh..nape x bgtau..kalau idak bleh jumpa..:)

Cath J said...

Wow nampak best je pantai tu... tak do gambar lagi ke?? ^_^

MaMa aYiN_FaSHa said...

Ada install jgk GPS Garmin tu kat henset..hehehhe..tp yazi x pandai nk guna..hahhaha!!!..camner ek???..

rasp said...

syabas sis! now senang dah nak ke mana2 sendirik ek....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!