Header

Wednesday, January 21, 2009

Happy Birthday Along Nurin!




Semalam masa nak htr mama balik umah pj setelah beliau menjadi jurulatih tak bertauliah pd maid baru kitorang tu, tetiba kak ija tepon..

dia ajak g makan2 celebrate ala kadar beday anak dia.. si Afza Nurina...

majlis berlangsung kat Secret Recepi kat area Pj oldtown je.. dokek yo ngn umah my mama....

simple but happening!!

Selamat ulangtahun kelahiran ke 8, Along Nurin...
jgn nakal2.. jgn cengeng2...

suke ngn adik badik 3org ni.. cergas aktif n bijak! Angah, along n afiq
angah ngn pose mata bulat!

along ngn afiq..

along ngn ibu

eleh.. along malu2 lak nak tiup lilin.. kang afiq je tiup kang!!

1..2..3 sume tiup!!

berebut nak potong kek la plak.. angah lak yg over


ni en sauqi.. bapak dorang.. haa.. mcm afdlin shauki kan....

mama n abah.. loving couple



selamat ari jadi.. along


*more pics here : Visualise The Unseen
Camna?

8 Comments Uols:

mummy Darin said...

happy birthday along

tuberose78 said...

uwaaa... nak makan SR gakss..!

prebetsabu said...

mummy darin: harap2 ibu dia baca blog ni.. uhhuuh

prebetsabu said...

tuberose: huhuhu...sodap!!!

Lina said...

pic yg cantik...pakai camera apa ekk...lawas sungguh...

prebetsabu said...

Lina: tq.. pkai nikon d80

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya SR.. lama tak p... happy besday utk along ya..

masviona said...

hepi besday lagi utk kak long...ahakss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!