Header

Saturday, September 26, 2009

Beraya sampai ke Shah Alam

Salam uols,

Weols now beraya kat umah sedara mara kat area Shah Alam sekali ngan mama n abah skali.

Lepas nih nak ke Puncak Alam lah plak umah Pak Su prebetsabu.

Kata Mama n Abah list sedara mara masih panjang so weols kena ler ikut dah tu kalu xde raya or kenduri bukanya ada masa nak jenjalan umah sedara mara pun kan so nih raya setahun sekali jgn lepaskan peluang nih

Oklah uols nak makan juadah raya sat ni....kang nanti bebila senang ahkak wat live n3 lagi ye uols


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

1 Comments Uols:

Hezesuze said...

haishhh mesT bdn tu nek 5 kg lagik....huhuhuhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!