Header

Wednesday, September 09, 2009

Hampir tiap hari DISAMAN!!

yeay.. n3 ke dua utk harini yg tak berkisar pasal makan2 bulan puasa di mv.com!!
syabbasshhhhh..
takmo ganyang2 tau... hiks.. peace

tiap hari kene saman?

tak tipu...

bukan saje oleh Polis... tapi jugak oleh DBKL..
hah..
saman parking lorrr...


mati la nak bayar saman yg menimbun ni..
dah tu siapa soh parking kat tempat yg takde petak parking...

tapi siapa lak soh tak wat parking awam byk2 sikit..
area opis ni la..
parking awam amatlah terhad..

ada parking berbayar pun penuh jugak lor...
rm4 sekali masuk.. huhuhu..
pulak tu bangunan dia scary...
tangga gelap n sunyi.... (oh sekadar alasan? tak.. mmg scary!!!)

beranikan diri utk cek jumlah saman parking kat myeg.com.my
dan hasilnya...


tu baru utk 1 kete..
lom lagi cek utk kete satu lagi.. adoii..

dan utk menambahkan thrill, tu baru cek ngn saman pdrm
lom lagi cek saman dbkl..

adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dush dush dushuummmm


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

masviona said...

huhuhu risaunya mikirkan byk giler saman nih....huhuhuhu

rasp said...

uish syg duit dok bayar saman tu...
mcm2 leh beli dgn duit tu kan...

Alida Ali said...

Kesian kan kita selalu dapat surat cinta...nasib la keje kt bts ni...

prebetsabu said...

viona & rasp: tu la.. kumpul2 sume ni dah bape ratu dah ni.. kene carik alternatif lain ni. motor motor motor!!!

alida: hmm.. mana tau weols keje kat bts? alida keje bts gak ek? jom lunch aku banje... hahaha mentang2 la pose berani la aku open table lunch!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!