Header

Wednesday, September 23, 2009

Jelingan Gua Musang

Salam uols,

Team mv.com now dah sampai kat Gua Musang dah

Skrang nih weols benti makan n relaks2 sat kat gua musang ni ha nak kasi cas tenaga gitu kan prebetsabu dah penat drive yg ahkak MV lak penat meriba anak dara tuh kan cramp ok!!!

Avin damia bukan nak tido kat belakang even belakang tuh lagi selesa coz bibik je yg ada.

Perjalanan td agak smooth lah jugak w/pun masih ada jem sket selepas machang hinggalah ke Kuala Krai but lepas tuh alhamdulillah ok je

If xde aral peper insyaallah team mv.com dijangka akan sampai ke home sweet home weols pd lewat pagi nanti maybe kol 1 or 2 ++ am nanti kot

Doakan saje jer.TQ

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

4 Comments Uols:

mummysya said...

Drive carefully

joegrimjow said...

xsempat nak beraya
n..
pungut duit raya

Dj Epoi said...

Hati2 dijalanraya weih..........

Windunyaaaaaaaaaa....
nak mengeteeeh!! hehehehhe

kojah said...

hahaha kak, mcm kte balik ari yg sama jerk...sy gerak petang rabu...sampai raub kol 1...tp ktorg tido kt raub dulu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!