Header

Tuesday, October 06, 2009

Kunjungan Raya ke Rumah Attyfir

Lepas balik dari beraya kat kolam tuh weols bergegas lak shoot ke BBBangi tapi bukannak balik umah pun hiksss, eh silap mmg ler nak balik umah but before tuh nak singgah sat kat sorang akak nih...hiksss.

Yes weols beraya kat umah kak attyfir lah uols, even selalu berjumpaan n bertemuan but nih ler 1st time weols nak datang umah kty tau coz before this selalu berjumpaan pun kat area umah mak kak atty nih but kat area BBBangi gak ler.

Kty yg terhairan ngan weols coz dpt carik umah nih ngan senang sekali hanya text weol alamat umah jer.. tanpa bantuan gps!


Ghopernye kak ty terlupa satu fakta yg prebetsabu dedulunya adalah didewasakan di bandar baru bangi coz abah kan kerja ngan PKNS so mmg selalu pindah randah gak ler.

Dan yg buat kak ty lagi terkejut adalah bila prebetsabu bagitau area umah kakty nih dulu adalah tempat dia ponteng sekolah bersama² geng² skolah dia dulu.....wakakakaka coz dia dulu dok kat Seksyen 16 sajork dekat ajer deh ngan umah kty n juger ghopernya diorang sebenarnya sama sekolah, Sekolah Menengah Bandar Baru Bangi. Lepas nih wat ler reunion ye korang leh ler ahkak join sekaki...hiksss.


see dah tinggal saki baki dah kan lontong tuh...tuh ahkak mv yg makan banyak tuh sbb sodappppppp....hiksss

Kak ty nnti kalau nak dtg beraya umah saya leh tak bawak lontong nih....wakakakaka demand nih....ahaksss



n juga satay yg menjadi santapan kami tp ahkak tak layan sangat satay nih layan lontong tuh sedap sangat kan

Lepas tuh weols berborak sakan sampaikan avin damia pun tak sempat nak tahan perut melepas kat umah sendirik kat umah kak ty gak dia nak melepas...wakakakaka



peristiwa lucu yg membuatkan semua ketawa tak ingat

cuma avin damia jer yg agak takut².....hiksss

sian kat avin damia

apakah benda lucu n membuatkan weols semua ketawa tak henggat dunia tuh...biarler hanya weols yg tau....hikssss


Agaknya sebab tak tahan geli hati kot dok gelak jer weols malam tuh coz ada peristiwa lucu sket. Ahkak gelak sampai sakit pundi hempedu uols (owh ahkak sedikit hover disitu...hiksss) nasib baik ler tak terputus urat kencut ahkak kalau idak segan gak ahkak seposen....wakakakaka.

akak yg malu²...hiksss

gebunya muka akaknih....:)


owhhh damia dapat duit raya baru nak salam ngan aunty dia...ahaksss...notty owwhhh!!!!!!!


Lepas dah kenyang perut baru ler weols berangkat pulang kerumah sendrik....:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

Cath J said...

wah...wah..wah... masih beraya sakan kawan kite ni.... best nyerrr....

rasp said...

mesti damia dah byk dpt duit raya...
leh bagi aunty skit *ihiks*

atty's said...

adeh..daku kalo ingat pun nak ketawa..fir suka buek lagu tuh..tau..kdg malu i..hehehhe

tq sudi dtg umah buroks kty tuh

farish H said...

tomeynyaaaaa

Diarihatiku1976 said...

saya nak contoh agreement utk penyewa tu boleh.. .. plz email to me azlina_1976@yahoo.com

plzzzz

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiiiii

Soknyer!!!
Nak juga raser lontong sedap tu weih!!!! huhuuuuuuuu....

Pergh!!! merahnyer Mak Ngah!!!
Pandai kakak itew mendecokan rumah siut!!!

Jemput datang rumah Gua yer MV

Dee said...

kty masak mmg sedaplah mas..kalah chef..

Gieyana said...

bestnyer beraya umah Kty er..

Damin pon dh besar yer..rambut cam Nureen jer..curly2..comeyy!

nURmALa mAZLan said...

raya thn ni, puas kita cari satay...nan ado..uhuks

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!