Header

Friday, September 24, 2010

Robinsons Member Day

Semalam saya ada hal nk carik kat Midvalley, itu pasal lah kuar status kat fb ngan twitter nak kena amik my lil princess tuh lambat sket dr nursery dia....huhuhu.

Pastu mmg tau pun ada member day robinsons (coz depa ada htr surat n jugak sms) on that day start kol 6.30pm but xde niat pun nk masuk sbb xde pepepun pun nk beli tp mmg nk kena g gak ler robinsons nih coz nk g amik gift kat estee lauder....depa ada hantar surat soh gi collect gift kat sana tp surat tuh plak ahkak lupa nak bawak itu sbb ler xde niat nk g semalam kan

Tapi disebabkan urusan awal yg nak buat kat midvalley tuh tak kesampaian makanya weols merendek jelah jalan² kat the gardens tuh kan skali ko tgk org punya ramai orang kat luar robinsons coz depa ghopernya ada buat contest n mcm ada celebration sket lah kat luar tuh, dan² weols smpai benda tuh dah habis dah tp terus ler que masuk dlm coz kat dalam pun ada byk lagi xtvt


pemegang kad...diberikan satu beg plastik nih sebagai gift.....happpy!!!

antara barang² yg dpt dlm plastic bag tadi....mcm² u yg ada
sbb that day juge adalah hari utk customer digi ke apa mende entah ....but mmg ada colaboration ngan digi ler so banyak ler survenior dr digi gitu

Ada voucher eco paradise...leh la i menerai hot bed nnti...suke² n banyak lagi voucher² yg best

ni yg prebetsabu suke....torch light wth dynamo concept.....xde pkai bateri....kalau kita pump ngan lbh kerapa maka nyalaan dia lebih terang..haaa sonang je kan xyah tukar2 bateri or nak charge bateri selalu...leh letak dlm madam A

yg ini mv punya ler....masviona like this....hiksss....bag kecik dr velentino creations...cute!


Semua nih uols akan dpt jika uols ada card nih....hiksss....kalau xde jgn harap lah ye....lol tp card ini masviona yg punya tau! bukan ahmad albab yg punya ok.....ngeeee!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!