Header

Tuesday, November 29, 2011

Avin dan Aqeem

Best kan bila ada kawan baik???

Kawan tempat share semua benda.....teman suka duka...kecewa airmata...:)

Macam avin ngan aqeem nih....:)

Aqeem nih anak abang saya sebenarnya.

Dia paling rapat ngan Avin Damia....maybe umur sama gak kot tapi mmg rapat sgt2 lah....very the close.

Aqeem nih selalu gak weols bawak balik rumah weols tapi sejak sebelum raya puasa ritu dia dok kat kampung, mak saya jaga sbb tuh agak jarang terdengar pasal kisah aqeem nih.

Avin pun lepas windu lah agaknya sbb jupe masa balik raya puasa ritu pun dalam seminggu gitu je kan. Kebetulan Aqeem ada kat rumah ritu bukan main happy lagi si Avin Damia nih ada kawan bermain kan.

Semua bena pun nak buat sesama ngan Aqeem


study sesama


Lepas habis color satu page datang tanya pendapat bonda or walid then bila weols dah komen sambung buat yang lain plak....hehehe happy je tgk diorg masa nih.

tido sama-sama
Avin adalah pretend ye....tau je bonda nak snapp picca dandan pejam mata....hiksss

berlarian berkejaran sesama....:)

happy dapat pow bonda n walid beli buku n coloring set yg baru
 serta happy nak tunggu order dari A&W sampai....:)


main taman playground sama-sama
 Siap berpimpinan tangan lagi tuh....persis pasangan kekasih....lol

gunting sesama....hiksss
belajar pun sesama...wahhh bestnya

semangat study sbb ada geng.....mengaler actually
 Bersaing sapa siap dulu kaler n sapa kaler paling cantik....persaingan yang sihat rasanya nih!

aaauuuuuwwwhhh romantiknya
Ambik gambar sesama....hiksss

Main sesama pastu berebut pun sesama.....berebut nak tunjuk sapa paling bagus....bersaing untuk jadi yang terbaik kat mata bonda n walid....hiksss

Pastu berebut nak jadi kiss bonda.....yg ini paling tak leh blahhhhh....but i likeeeeeeee!!!!!

berebut nak kiss bonda paling lama!!!!

berebut nak kiss bonda paling kuat!!!!
n yesss mmg mereka saling berkejaran nak kan perhatian bonda....hahahaha. tapi tulah bab nih ada orang yang jeles sebenarnya.....hahahaha

Nak tau sapa?????

Sudah tentulah Walid diaorang nih....hahahaha. Kalau tak caya sila tengok nih....dia tak puas hati siap candid gambar yang nih.....wakakaka






masing2 nak naik dukung bonda kan

Keji kan prebetsabu?????wakakaka #nakterciritahkaktau!!!!


Ingt diorg tuh sekilo je memasing beratnya?????

Si Aqeem adalah dlm 15-18kg kot yg Avin damia plak dok ada dlm 13-14kg campur dedua tuh dok ada dalam 30kg++ patah pinggan Bonda anak2 oooiiiii....hiksss

Tapi walau apa pun walid n bonda tetap sayang korang berdua n semua anak2 buah!!!!! moga membesar jadi insan yg mulia, cemerlang dunia akhirat n terbilang!



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

kat tasik cempaka kan ni kak????

masviona said...

Ahmad Fauzi,

yup dik kat tasik cempaka, BBBangi :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!