Header

Friday, June 22, 2012

Dokumentari Hong Kong & Macau-The Arrival

Uols buat yang tertunggu2 n3 dokumentari weols ke Hong Kong dan Macau yang lepas apa kata meh kita sesama layan gambar2 masa first day weols sampai eh.










































Kadang2 layan gambar je tanpa kata2 ala2 wordless wednesday pun apa salahnya kan bak kata pepatah omputih lah kan "A picture tells a thousand words" gitu kekdahnya kan....hiksss


Author's note: Sebenarnya saya bz n xde idea nak menulis kat masviona.com nih....huhuhu tp mengenangkan travel dah lama hmpr setahun dah but n3 apa mana nak ada sangat pun kan....aduyaiiii!!!



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!