Header

Thursday, November 24, 2005

Sejarah Tingkatan..????

Hari ni aku nk story sket psl sejarah tingkatan..sejarah dunia...eh..apalak...xder tingkatan2 nyer or sejarah dunia...ni just all about.. dunia blog ni... dan history nyerr sket...hehehe....pada suatu hari...ngeh..ngeh..mcm nk cerita hikayat lebai mlm ler plak..okey stop merapu...aku memula start knal dunia blog ni...bila aku start baca blog sorang hamba Allah ni...nama glemerous dia..T.I.P.A.H..nama betul dia di rahsiakan ler...aku tau...tp saje xnk criter...coz dia xkenal aku pun..acctually smpai hri ni aku suka n still baca lg blog dia...tp skrng dah bertambah ngan kengkawan dia skali..aku blasah baca gak..smpai aku rasa aku dh kenal ler dier(aku jerlaa knl dia ..die xknl aku pun)...ini criter 2 thn yang lepas..eh..nnti sat..aku kira blk tol ker 2 thn...erm...2 thn lebih ler...pastukan...aku rasa cam teringin ler plak nk ada satu blog aku sendiri...pastu aku ckp ler kat aku punyer "B"....so dia pun create ler 1 blog utk aku..tp disbbkan nature work aku masa tue..xmembenarkan lnsg tuk aku melibtkn diri dlm blog ni coz...dulu aku kerja as a programmer...so saper2 yg senasib ngan aku waktu tu...pempaham jerlah kan...very the bz...kena stayback kat opis lewat2 mlm...kengkadang tu kena tdo kat opis..ada gak time xtdo lngsg mlm tu...bos aku masa tu xkisah..kitorg ni nk wat kerja tunggang terblk camner pun..janji apa yg dia nk kena siap...heheh...phm jerlaa..kerja sorang system developer ni...masa tu aku ni ibarat kata org..mandi coding..tdo coding..mkn coding...dating pun bincang psl coding...nasib baik ler my B very understanding...hehhe...dia byk tlg aku tau...klu xder dia..xtau ler...masa tue kan hidup aku hanyalah tertumpu pada VB..mySQL...Oracle database..dll...huhhuhh..penat seh...alamak pjg plak aku dok story-mory psl kerja aku yg lps kan...pndk criternyer...aku xsempat ler nk pk psl nk tulis2 blog masa tu...so blog yg B tlg create kan dulu tu terbengkalai camtuh jerlaaa...tapi slps 2 thn lebih berlalu...smlm satu tarikh yg kira ada sentimental value gak ler dlm idup aku..muahahhaaaa...coz aku tetiba jer rasa nk tulis blog...so apa lg aku pun godek2 ler...maka lahirlah seorg baby ehhh..baby plak...blog aku yg seadanya nih...hahahha...tp ni resia lg ni kiranya...coz B xtau lg ni...tgk ler..aku ingt nk inform kat dia hr ni..tp kan...dia very the bz ler lately ni...sian aku tgk dia..kerja keras...xper B...kang blk nnti dpt ler upah...ckp jer nk mkn apa..ayam golek,ayam madu,nasi minyak...anytime..hehehe...ahaksss....eh...apa laa....aku mengarut ni...tulah aku ni xleh tulis pjg2 nnti aku mengarut ker lain lak...so...stakat ni jerlaa hari ni..seadanya...kang nnti2 klu aku ada masa aku update ler lg...sekian....:)
Camna?

5 Comments Uols:

B said...

great job v.. sorry coz i don have ample time to help u with this blog.. but then u've proven urself that u can manage by ur own, n im proud of it. but im gonna tuntut janji.. ehehe.. waiting 4 ur ayam golek that uve promised.

tp.. feels tercabar lak my own girl dah ada blog, takpe takpe.. nnti b wat gak.. meh kita cellen.. ahahha...

Dgn lafaz bismillah, saya dgn ini, merasmikan pembukaan rasmi blog "its just me.. masviona"

hip hip hoorrayyyy....

masviona said...

:)...malu2 mioeww seh..kena puji..anyway thanks..hahah...alamak tuntut janji ker...er..erk..nnti blk menuntut ngan mama luuu...ahakss

dazzling_948 said...

comelnye mas nas..
hahaha...
welcome to the blogger world!!
welcome babeh... :)

masviona said...

TQ Ja...sama2 ler kita..memajukn industri ni di malaysia..muheehehee..

Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Ohio high school state powerlifting meet results Augmentation breast female 256 card mb pci video Lasik+eye+surgery+massachusetts Face lift stylusindependent reviews of debt free mississippi American card credit express registry surveillance manufacturers Mum and dildo Good furniture stores in grand rapids internet service providers benefits of sauna Refrigerator refrigerators you should stop smoking

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!