Header

Tuesday, December 13, 2005

Futsal...jadi or not?????


Erm...hari aku kurang produktif sket kat opis nihhh....nape ekkk????aku pun xtau napa. perasaan aku semacam jer...ada sket fenin²...erm...nk kata depress..xderlaa sgt...acctually aku pun xtau atas sebab apa..tapi rasa x happening ler perasaan aku hari ni...erm...mayb aku byk pikir kot....erm...susah nk ckp ler nape..aku pun xtahu. nak type entry kali ni pun rasa mls jer cam xder mood jer...moody tol aku hari ni..walaupun sedaya mungkin aku cuba melawannya. aku cuba gak nak menceriakan diri aku sendiri ngan wat lawak antarabangsa...mayb gak sbb opis ni xder org kot coz ramai pegawai yg terlibat ngan persidangan CIO kelolaan MAMPU kat PWTC, tggl bape kerat jer umat kat opis ni.

Dah puas layan perasaan aku dok visit blog org jer then pertama kali dlm sejarah pembacaan blog aku...hari ni dlm sejarah coz aku mula tinggalkan jejak lak kat dlm blog diorg...sblm ni aku berjaya menjadi pembaca setia yg bisu n pekak...aku hanya membaca blog diorg tanpa berbuat apa² xkiralah samaada entry kali tu best ker,klakar ker,sedih ker.....buat aku marah ker...apa² skali pun aku just baca sahaja...aku pun xtau nape bila tetiba jer jari-jemari aku ni laju jer mengetuk keyboard tinggalkan jejak dlm blog diorg.

Tetiba lak aku teringatkan agenda biasa aku pada mlm selasa....FUTSAL...entah jadi entah tdk...stakat ni aku blom menerima apa² berita utk pembatalannyer so klu mengikut tradisinya suppose mlm ni mcm biasalah...tetapi yg membuatkn aku konfiusnyer org kuat a.k.a ketua kumpulan(bertauliah ker tak nih..xperlaa aku iktiraf) team aku xder(jaja terlibat ngan CIO)...xperlaa aku tunggu jer jap² lg klu xder gak sms ker,emel ker,surat ker....ahaksss....aku call ler xpun sms jer tanya on ker tak futsal mlm ni.



Author's note : perhatian ketika entry ini ditype adlh dimaklumkan yg kondisi penulis dlm keadaan yg kurang memuaskan....aku dlm tahap ke 'blurr' an yg teramat sgt...sanggap pun ada..muahaaa...zzzzZZzzzzz.



Camna?

2 Comments Uols:

auntylela said...

Salam kenalan viona.
Feels good for the linking.

masviona said...

TQ k.halela..slamat menunaikan haji.moga dpt haji yg mabrur.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!