Header

Wednesday, December 28, 2005

Moody

Mood aku agak kureng eloklaa hari ni...aku rasa mcm bdn ni semacam jer rasanya, lenguh situ lah, sini laa...mata lak xleh nk bukak besar² n luas² la rasa cam nk layu jer manjang....dari smlm lagi rasa cam xceria sgt jer...smlm masa kuar ngan prebetsabu pun aku senyap jer..biasalaa moody xder mood nk ckp. Prebetsabu pun noticed, sampai dia tanya aku ada apa² yg dia buat salah ker???bkn camtuh aku rasa bdn cam lemah semacam jer...tapi aku cuba gak ler gagah² kan diri..menceriakan diri sendiri n org kat sekeliling...smlm singgah umah mama pun kejap jer, mama soh mamam nasi kat sana, tapi kitorg dah mamam kat umah tadi, sblm kuar td aku dah masakkan spaggethi(prebetsabu mmg suka mkn spaggethi bolognaise yg aku masak ni) utk hidangan mkn mlm ditambah lak aku mmg dah xlarat sesgt dah masa tu...rasa nk jer cepat smpai umah dan menidurkan diriku dikamarku yg tercinta. aku ni kalau tido kat kamar lain rasanya xsama cam tido kat kamarku yg tercinta sendiri....bukan laa kata sampai xnyenyak aku tido..nyenyak tu tetap maintain nyenyak klu xder org kacau lerr...oppssss....ihik..ihiksss. cuma feel dia tu lain sket laa. nasib baik ler prebetsabu n my bro bebetul memahami....w/pun aku tau diorg tu lapar sbnrnya....tapi demi memikirkan keadaanku kot prebetsabu minta diri nak balik. dah sampai kat umah anta aku masuk umah, lps dah say n kiss gud bai.. terus diorg kuar ke kedai mamak kat area umah aku tu...nak makan roti canai katanya. masa tu aku dah xlarat sangat dah...terus jer siap² apa² yg patut n landing atas katil dikamarku itu..lebih kurang 10 minit pas tu, prebet call tanya nk pesan apa² tak....erm...xperlaa aku xleh bukak mata dah....gud night....terus zzzzzZZZZZzzz.

smlm dah tido awal dah, klu xsilap aku dlm area kol 11.30 pm...tp pg ni aku still rasa cam nk pejamkan mata jer lagi, tp nk wat camner kat opis ni kena maintain celik laa...segan lak rasanya nk menidurkan diri kat opis ni....tu yg aku type entry ni tgh hari sket...tunggu badan dah rasa ok sket...nasib baik laa dah ok sket ni....:)...mata aku pun dah xlayu sgt dah ni. harap² aku leh berkeadaan seperti sediakala la hari ni.....InsyaAllah....amin.
Camna?

2 Comments Uols:

bekem said...

dah 2-3 hari dh aku xbaca blog ko ni coz aku coti,xsenang duduk aku jdnyer.rasa nk jer dtg opis..peperpun moga ko ceria semula.

masviona said...

ko cuti gi mana???sonok ker?tq coz doakan aku..aku dh ok dh hr ni...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!