Header

Thursday, December 29, 2005

Projector...Skrin Besar


kenkononnyer perasan tgk wayang kat panggung ler...puas hati skrin besar...muahaaa


Smlm xkuar kemana² pun dok melepak jer kat romahku syorgaku (bkn milik abadi nih...sewa jer) coz prebetsabu tgh bz menggodek laptop smlm...buat kerja usual dialah...bermain² ngan koding n soskodnya itu...pastu dah abis dia wat kerja dia smlm...kitorg pun memulakan kerja gila² kitaorg...sbb dah bosan menonton tv di televisyen..(hahhaha...bleh pakai ker ayat nihhh)...off course ler tonton tv di tv kan...apadaaa....oklah aku tukarlah erk..menonton criter di kaca tv...prebetsabu mencdgkan sesuatu yg lebih besar...luas...dan selesa...muahahahha....guna projector.



Aku smlm tgk cerita Biarku Sentuh Cintamu ngan CSI miami, channel 17 kat skrin besar lagi...pancarkan projector kat dinding umah...hahahha...syok apa....feel dia sama mcm menonton wayang di panggung...siap tutup² lampu lagi, mcm real ler...masa tu aku imagine aku berada kat GSC Mid Valley lerr...ahakss. tgklaa kat skrin tu siap ada image tambahan lg...bunga kayu yg berwarna-warni yg aku beli kat Pdng Besar pun masuk skali, bkn tu saja rak magazine aku pun join skali....hahahahah. xder kerja tol laa, xperlaa bkn apa pun just 4 fun jerr...tp apa² pun kat umah lg best apa..kat GSC or TGV just leh duduk² jer kat umah sendiri siap leh landing kuak lentangla, tertiarap laa...still kupu² pun leh gak...kui2....korang semua jgn jeles yer...klu rasa nk tumpang sekaki silalah datang ker rumah aku...tapi aku kenakan caj tiket rm15 satu kepala.....hahahhah...gurau jerlaaa.

Camna?

8 Comments Uols:

keledek said...

mak aaiii...bestnya umah ko ni viona serba serba ada..siap ngan projector tu.klu gitu aku nk tumpang 2 kaki laa.

masviona said...

umah aku ni biasa² jerlaa..mana ada serba serba..jom laaa...hahha..ko pun btg idung pun aku xkenal camner nk ajk dtg umah ooii...:)

lin said...

mas.... ore nak join skaki

prebetsabu said...

ahahha.. satu hari satu pembaharuan utk family aku...

next time punya open house leh aku tembak projector lagi kat dinding.. sure org tak balik umah dah.. aahhaa...

ingat nak mount projector tu kat siling je nnti... masih dalam pertimbangan....

masviona said...

bules lin...jom aarr..nnti klu ada criter best ore sound laa

masviona said...

nk mount kat syiling...eeiii..xnak ah..nnti klu time cicak cirit lalu xpsl² masuk mulut lak nnti..heheheh

dazzling_948 said...

rm15 mahal ahhh..
bile ladies nite?
nak dtg ladies nite ahh..
hop dpt less rm5 je..
kekekek...
giller ah korang...
:)

masviona said...

muahaa..kira ok lah tu leh siap leh landing lg..nk bwk banta busuk pun boleh klu kat GSC or TGV mana leh.mknan kena beli yg diapunya tau...hehehe.bila² nk pun bole.kita kurung ler prebetsabu dlm bilik...eeeeiii..erm B,gurau jer jgn mare.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!