Header

Thursday, December 15, 2005

Result Poll

Result ni membuatkan aku terpk memacam...tergelak pun ada gak...tp aku tau benda ni xder ler series sgt pun coz mayb gak ada hamba Allah yang sesaja gatai tgn nk submit memain jer kan. klu ikut dr result ni wanita sekarang lebih ramai yg memilih utk tidak menjadi suri rumah sepenuh masa dan tidak juga memilih untuk jadi wanita yang berkerjaya, itu dr votes yg aku dapat laa...so apa kedudukan wanita sekarang????thats means...wanita sekarang memilih untuk...erm...ah lantak laa mls nak memikirnya...jadilah apa² yg korang ingin jadi asalkn korang bahagia selalu....ahakssss, asal jgn jd yg bukan² udah lah yerrrr. nanti bila sesenang nnti kang aku nak tukar topik lak kat poll ni coz topik ni cam xhangat jer...xder sambutan yg menggalakkan.

Acctually aku ni bknnya apa..bebenornya aku xtau nk tulis apa dlm entry kali ni coz aku.. a quite bz gak ler hari ni tapi nak gak post kan something kat sini. so ini ler jadinya entry yg merapu dan meraban..hope korang sumer jgn menyampah lak ek....ok permisi dulu yer pak...gue mau bikin siapkan kerjanya...bubbye.
Camna?

3 Comments Uols:

Anonymous said...

aku rasa yg gatai tgn tu bknnya wanita jerr, yg dok anta vote tu yg jantan pun ada..tu yg jadi lagu tu tuuuhhh..

masviona said...

hahaa...mayb ler aku tau xsemua girls jer yg vote tu ada gak yg boy pun..alaa xperlaa..sajer memain isi masa lapang...ahakss

Anonymous said...

What a great site Small camping generators Link http impotence rx.biz uk pay per click search engines Depakote and autoimmune car nav test Tamiflu competition Subaru forester dealers sioux falls2c sd How viagra work relief toothache purchase valium warnings for ambien Student multi trip travel insurance europe nude beach voyeur pics 10 ways children outsmart parental control

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!