Header

Thursday, January 05, 2006

Besday Punya Present


mmg sengaja aku bukak sket jer..nk kasi korang sumer teka sendiri..ahaksss

Dapat present ni masa besday aku 4-5 hari lepas...:) , ni antara slh satunya laa...:)...mood tgh eppy ni...haa apa? sapa kasi??? ada laaa...mana leh kasi tau...mcm xtau lak..sapa lagi kalu bukana...ehem2 tuuu laa....apa benda??? pepandai korang ler teka sendiri....xnak ckp aah...malu...segan..eeeeeiiii...apa dah jadi ngan aku nih....gataiiinya......gelenyaaaa(loghat kelate)...thanks prebet...toche2..trima kasih daun keladi erk....ahaaksss.

objek yg ingin ditonjolkan adlh sebentuk cincin bercorak bunga itu...kui2...yg lain tu leh abaikan

erm...yg ni kira beli sendili laaa kot...tapi masa tu kami berdua..erm...senang criter kami beli sesama laah...ahaksss. cincin ni plastik jer..rege dia pun murah jer...alah plastik ler katakan...tapi so cute, cantik sgt...pendek celita aku suke bangat laaa...sbb tu ler aku beli....kalau dah pakai cincin nih dah xleh pakai yg lain dah...dia kena stand alone jer kat jari tuh...baru ler naik seri....muaahaaaa. tapi niat aku bkn utk pakai slalu²..aku hanya akan pakai kalau ada event tertentu...mcm gi kenduri ker..erm...kena tgk situasi dulu ler...pakai pada acara² or majlis² tertentu jer....:)

Camna?

11 Comments Uols:

idungPanjang said...

waaa.. untung loh kamu wahai masviona.. si rang prebetsabu belikan kamu hadiah harijadi yaa...
sekali tgk kotak cam barang tu mahal je.. korang ni keje apa ek? kaya ke korang ni.. pastu aku tgk aktiviti harian enkorang tu sume memerlukan duit punya aktiviti.. konsert je dah rm50 orang.. boling lagi.. wayang lagi.. duit minyak gi selayang then sah alam.. toll.. cinci..makan minum.. projektor tu pon mahal.. astro bulan2 kene baya.. duit kete.. duit umah sewa ko.. duit umah baru ko kat mana ntah tu aku tak ingat.. tp cam mahal je umah korang tu.. 2 tingkat lagik.. kaya.. kaya..

akan aku jadikan ko dan prebetsabu sbg idola aku....

ajar la aku tips camna nak berjaya cam korang.. aku tgk korang ni muda lagi...

Anonymous said...

waaa..untungnya jadi ko erk..masviona..mesti dpt byk adiahkan coz ko ckp slh satu td,klu aku jadi ko mesti aku heppi giller..

masviona said...

alaa korang ni aku ni bknnya senang pun..biasa² jer..tp alhamdulillah laa aku bersyukur dgn rezeki dari Allah s.w.t...alaaa klu psl tiket tu kan aku dah ckp dpt free,tiket wayang n bowling tu brape jer bkn slalu skali-skala jer...erm..hadiah tu pun bkn slalu gak 1 thn skali jer...:)..perperhal pun aku bersyukur ngan apa yg aku ada...thanks GOD...

prebetsabu said...

kaya ke kitorang ni.. bukan kaya.. tpalhamdulillah.. sederhana + selesa.. keje pon memasing keje biasa je.. bukan hebat2 sgt pon.. mmm masviona.. moga segala rezki yg ada berpanjangan ek.. amiin..

sentiasa mencuba yg terbaik utk family sendiri...

mimosa said...

aku nak teka benda dlm kotak tuh mesti perfume yg mahal tuh kan..tol tak?coz aku ada nmpk kotak yg mcm tu kat satu shopping mall tu tapi aku lupa brand apa...mgkn clinic or dkny kot,aku xingt sgt laa.tol tak viona?

masviona said...

erm..tol laa tuh..pandai ko eh mimosa...Este'e Lauder laaa.

Anonymous said...

masviona aku pun nk gak tips yg idungpanjang mintak tuh...aku pun nk jdkan ko idola aku gak. happy n ceria jer ko nih aku sukalaa cara idup ko..aku rasa ko ni mesti eppy nga prebetsabu kan..aku doakan moga korang kekal sehingga akhit hayat laa nnti.

dazzling_948 said...

marilah kite same2 jd duta estee lauder mas..my feveret brand tuh..
perfume ku xpenah jenama lain..die nak kuar pleasure exotic coming soon..can't wait to try la.. :)

masviona said...

:)..jaja stay ngan dazzling lg ker?mas pakai pleasure yg baru tu laa...eh ada lg baru ker?dok tau laa plak...jom² nnti kita pakat² try ler...ahaksss

dazzling_948 said...

jom...ahaks...jaja pakai pleasure skrg...tp dazzling ade lg 2 botol..
hahaa..stok tuh!!

masviona said...

laaa...samalaa kiter...ahakss..tp mas yg intense punyer

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!