Header

Monday, January 16, 2006

Blk Kg Lagi

Lamanya aku x menge'post'kn sebrg entry baru kat dlm blog kecygan ku ini....aku blk kg laaa. aku start cuti hr khamis lepas, ni baru jer smpai KL ni area kol 5.15 am td klu xsilap aku(lebih kurang ler)..pastu siap² dtg opis lak.

Sepnjg aku blk kg tuh, aku x berjln² cari mkn sgt laa coz prebetsabu kuar umah kol 7.30 am n blk kol 6.00 pm...so aku pun melepakkan diri kat umah jerlaa. cuma mlm² tu ada ler kuar ker pasar Wakaf Che Yeh...aku pun xtau nk pnggl psr ni pasar apa...coz waktu berurus niaga dia mlm²...kira mcm psr mlm laaa...tp lg besar dr psr mlm laa...alaa xkisah laa nk pggl apa² pun yg ptg kat sini ada jual mcm² ler....mcm² ada mcm: kata Pak Abas...astro punya maskot tuh.

Sepnjg aku blk kg, byk benda gak ler aku terlps nk buat n join 2 kaki seperti futsal...last weeks futsal main mlm ahad lak...alaa misssssed nya nk main coz dh lama aku xmain futsal...mcm² hal yg aku kena wat lately nih.

Ke-2 aku xleh tgk criter indon yg ptg² kat channel 4 tuh...DIA : aku xder laa minat sgt citer nih...tp klu aku xder apa² agenda ptg tu slalunya aku tgk laa. citer ni ulang siar sbnrnya pun.

Yg ke-3nya xleh join gi gym....camner nk slim klu camni???jaja n lin....minggu ni mas join laaa erk, tunggu....kita main sesama ok...ahaksss.

ke-4...erm...cukuplaa tu mls nk criter yg lain² tuh...actually ada byk lg ler...tp sbnrnya aku hepi blk kg..jupe ngan my beloved parents...n my family...selera aku mkn kat kg....muahaaa....:)
Camna?

4 Comments Uols:

Anonymous said...

bestla jd cam ko viona leh ler keliling mesia. ko ni mmg isteri mithali laaa..sure perbelanjaan sumer company prebet tanggung kan

masviona said...

:)..aku xdelaa ikut semua tmpt, tgk kead. gak le klu kena ngan time dia aku ikut le..xderlaa sume company tanggung...:)

lin said...

ahaks... mas takpo... tapi khamis nih ader training netball tau... jgn lupe turun... hehehehhehe.. ore pun tak buat aktiviti mana.. stakat naik tangga ngan g jog jerppp

masviona said...

khamis netball, so rabu n jumaat ni on ker xtvt kita nihhhh??

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!