Header

Friday, January 27, 2006

Slamat Bercoti to All

Errrmm lama giler rasanya aku xupdate blog nih, maaf ler pada sesapa yg dok tertunggu² story drp aku erk (ada ker org yg tunggu?????)....actually byk menda yg aku nk share kat sini tp aku a quiet bz ler 2-3 hr nih...ngan discussion laa, meeting ler, awareness program lerrr...semua² tulaaaa...very the bz lerrrr.

Masuk ngan hari nih dah 2 mlm dah aku menumpang kasih di istana idaman penginapan dazzling, tenkiu n toche yg amat sgt buat dazzling coz sudi menerima kehadiran aku. (sampaikan ucapan ni buat erin n lily gak ja, esp. buat erin yg siap memasak lagi smlm....toche sumer). Mlm nih pun kena tumpang sana lagi coz ada training futsal yg bermula agak lewat jugak lerrr oleh kerana faktor² yg tdk dpt dielakkan...kena training gak nihhh coz our tourniey dh dekat dah. Aku rasa aku kena beli knee guard ler hari nih coz xtahan beb dah lebam² sumer dah nihhh.

Esok ptg lak aku akan ke kelantan....yihaaaa....dpt jupe ngan prebetsabu, "sesungguhnya aku berada didlm kerinduaan"...muuahhaaaa dh terkeluar dh ayat menggatal aku....tapi honestly mmg mcm tuh pun.

So kepada kengkawan semua aku wish selamat bercuti coz kitakan akan bercuti panjang n semoga perjln hari² korang semua akan berjln ngan lancar n happy selalu. kemana destinasi percutian korang???....ape pun...wish all the best 4 u guys....selamat hari jumaat gak buat semua yg muslim moga kita semua beroleh keberkatan dipagi n hari jumaat yg mulia ini.
Camna?

3 Comments Uols:

Anonymous said...

amin...same 2 u

dazzling_948 said...

u're most welcome mas..ala umah kami ntu xde pape..biase2 aje mas..kami mmg suke menerima tetamu..walaupun umah xcantek diluarnya..tapi isinya bahagia...huhuhu...mas..D sgt sweet kan???hehehhehehe..........

masviona said...

sungguh² luar xcantik xper asalkn dlm dia cantik...ahaksss...tp kalu dua² cantik lagi bagus..perperpun thanks a lot Ja

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!