Header

Tuesday, March 21, 2006

Family Days

Date : 17-19 Mach ‘06
Venue : Kondo Peranginan TNB, PD



Weekend lepas bertempat di tempat yg telah ditulis kat atas nunnnn, telah menjadi saksi kemeriahan n ke’havoc’ kan holidays yg telah diraikan oleh keluarga Nasir’s…..kitorg satu keluarga besar (anak²..menantu² n cucu²…ipar duai) telah mengadakan family day kat sana….kiranya dah jadi mcm agenda wajib ler tetiap tahun mesti akan gi holiday satu family.

Semua berkumpul kat umah PJ n kitorg bertolak dlm area kol 3.00 pm gak ler......konvoi 4 biji kete…sampai sana lebih kurang sejam perjlnan gak ler…..dah smpai sana memcm agenda yg kitaorg buat (plan nk attach kan some pictures kat sini tp memandangkn pictures tu sumer byk yg sensored jer..erm…ingt yg indoor punya pic. jer yg sensored nyer, rerupanya yg x indoor pun byk gak yg ala-ala model bollywood gitu..baik xpayah laa yer)…siap gi gym ler mandi sauna ler… hepi giller lahhh..sronok sakan gituuuuu….mlm tu siap buat BBQ kat tepi pantai lagi….bestnyalaaa…tapi yg plg seronok aku tgk ialah anak² buah aku leerrr…..tak abis² ngan berendam dlm kolam…pastu pantai…kolam…pantai….seronok sakan diorang sumer…ala budak² lah katakan…tp usah kata budak² prebetsabu pun teruja gak aku noticed…….muaahahaaa (B..jgn mare erk )…siap majuk² manja lagi ngan aku coz aku xnk layan dia mandi pantai…..hehehehe…nakal tak aku nih?????…pastu aku lak majuk ngan dia coz aku nk naik speed boat or jet ski nk keliling pantai…tp dia lak yg xnak….uwaaaaaaaaauwaaaaaa….nanak kawannnn……

Hari ahad tu sblm blk KL sempat gak ler singgah merendek sambil² cuci mata serta berkesempatan gak ler untuk menipiskan wallet n juga purse yg sememangnya dah nipis tu pun….apa lagi shopping time kat Teluk Kemang lerrrrr….dlm area kol 5.00 pm gak ler baru smpai umah PJ….kol 6.00++ pm bertolak lak blk umah kat Serdang….eh…Sri Kembangan….ala…memana lerrrr….w/pun tau kat situ area Sri Kembangan still nk pggl Serdang gak…bg sesapa yg dh lama dok kat area serdang tu tau ler napa kan….kan..kan janet kan….cau cin cau…..:)

Camna?

3 Comments Uols:

kumbang said...

family day Nasir????sapa tu??...pak mertua ker???...family ko nih mmg family yg ceria n menghiburkan lah viona...

prebetsabu said...

ehehhe.. Muhamad Nasir tuh ayahanda aku.. merangkap ayahanda mertua viona la....

sian viona nak naik speed boat lak dia arituh..xpe.. lenkali kita naik jet ski lak.. kita g berdua je la.. ehehhe....

masviona said...

yelah kumbang...Nasir tuh saya punya ayahanda mertua...family day blah hubby ler nih kiranya

erm....:(...cedih tau...dh la nk naik jet ski xdpt..nk ronda² naik speed boat pn xleh gk....erm...nanak kawan lah...

xperlaaa lain kali janji tau...kita naik erk...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!