Header

Monday, April 17, 2006

Perlukah Bertahan?????

Perlukah lagi aku bertahan
Andainya cuma sekelumit rindumu padaku
Perlukah lagi aku bertahan
Andainya cuma sesaat belaianmu padaku
 
Perlukah lagi aku di sini
kiranya sezarah cuma penghargaanmu
 
Perlukah lagi aku bertahan
Andainya rajukku sepi disapa bayu
Perlukah lagi aku bertahan
Andainya pergimu tak bertemankanku
 
Perlukah lagi aku disini
kiranya cuma penyedap rasa
 
Perlukah lagi aku bertahan
Andainya airmata teman bicara
Perlukah lagi aku bertahan
Andainya cuma menjeruk rasa
 
masihkah perlu aku bertahan
Andainya jiwa bergelodak inginkan kamu yang dulu
 
masihkah perlu??????
Author’s note : Berbakatkah aku untuk terjun ke bidang sasterawan????.....jgn gelak..sapa gelak kena sumpittt…..ahakksss
Camna?

3 Comments Uols:

prebetsabu said...

dan jawapannya... PERLU

masviona said...

B....perlu lagi eh?????bsitu klu org tu rasa cam xperlu jer camner erk...nk kena perlu gak eh...ok lah PERLU lah....
nonsense????aku pun xtau apa yg aku merepek nihhh...sabo jerlaaa

Anonymous said...

Very nice site! black casino jack luxe virtuel wizcom quicktionary lcd module Pull out lcd monitor keyboard drawer Does in long stay system valium disableing a car alarm rowan atkinson aston martin

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!