Header

Wednesday, October 10, 2007

RED ALERT!! Avin Demam.......

Menggelabah gak kitorang...

Sabtu lps, Avin telah disuntik utk 3 Serangkai di Hospital Pakar An-Nur... mmm.. dah 2 bulan dah baby Avin ni. now berat dia dah 4.75kg. Doktor kata BAGOOSSSS.. dalam keadaan normal.. alhamdulillah.

Well, side effect injection tu, baby mungkin akan demam...

Ari ahad, mmg Avin panas sikit badan. Kitorang bg dia ubat demam. alhamdulillah surut la panas dia.

Senin, dia start batuk lak... plak tu baby kan, tak reti lagi nak batuk puas².. sian dia meneran2 nak batuk..

Selasa, opis Viona wat majlis buke posa.. so kitorang sekeluarga pegi kat Hotel Royale Bintang.. time ni batuk Avin dah semakin teruk.. meragam je avin nih...

Hati bertambah gusar, otw blik kami singgah klinik panel Hopetech, dan doktor bg ubat cairkan kahak n selesema.. doktor kata tekak Avin merah...........................

Balik umah, batuk Avin menjadi²... naik merah muka dia batuk.. alahai siannye kat dia...

Tadi dah bagi ubat.... lusa nak balik Klate..

Ya Allah Kau sembuhkanlah anugerah yang telah Dikau beri pada kami ini.. sesungguhnya hati kami gundah gulana risaukan akan kesihatan si anak kecik tu.. Amiin..


*skrg baru aku dpt rasa mcm mana mak bapak aku dulu dok isau aku nakal².......
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!