Header

Thursday, February 14, 2008

Entry Cuti CNY yg Tertangguh

n3 nih dh agk lama tertnggh kerna kesuntukkan masa ku untuk menaip di blog nih....cuti CNY yg agk pnjg bg pekerja2 makan gaji, xkisahla s/ada gomen servant or private sector membolehkan aku untuk mencutikan diri.... so hari khamis on 7 feb tuh aku mengambil peluang untuk berkelah di Ulu Yam...kiranya nih adalah perkelahan keluarga besar kami ler...yg turut disertai oleh kakak2 n abg aku dgn family memasing serta adik2 aku serta My Mum yg kebetulan datang bercuti disini serta xlupa gak sertai oleh My Mama n My Abah.
Saja je we'all pilih Ulu Yam, cadangnya memula nk pergi PD or Kalumpang tp bila diskus2 balik better tukar destinasi coz memikirkan kesesakan untuk pergi kedua2 tempat tuh...so Ulu Yam adalah destinasi yg terbaik kerana dekat ngan port kami sume iaitu di umah my sis kat selayang. so senang sket nak memasak n berkemas2 sume. lagipun tujuan utama we'all adalah utk berehat n bersuka ria serta melepaskan ketension-an serta melepaskan diri dari sume belenggu yg menganggu...ngan kata lainnya nak merehatkan mindalah. so kalau pergi jauh2 sgt nanti dah le penat sepanjang perjalanan pastu tambah lak ngan kesesakkan jln raya off course ler bukannye leh merehatkan minda tambahkan keserabutan minda lagi adalah...huhu...what ever laa..so antara detik2 manis aku disana...
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!