Header

Sunday, February 24, 2008

Gaunku yg sudah kecik..haha


Inilah dia kisah seorang little princess yang baru pertama kali memakai baju tersebut yang sudah agak lama dibeli oleh bondanya. Walaupun baju itu baru pertama kali dipakainya bajunya itu telahpun ketat. Itupun nasib baiklah, Bondanya tidak menzipkan bajunya itu sehingga habis....huhuh.

moral of the story yang bondanya dapati drp cerite tersebut adlh :.

1- lain kali jgn membeli baju or pakaian untuk anak2 anda sedang2 muat je ngan badan anak anda, formulanya adlh begini sekiranya ank anda berumur 6 bln, belilah size baju utk yg berumur 12 bln n above.

2- lain kali sekiranya membeli pakaian untuk anak2 anda, teruslah pakaikan mereka dengan baju or seluar tersebut jgn sematkan dlm pikiran sprt ini "tunggu anak besar sket ler baru pakaikan baju or seluar ini", kerana sekiranya anda berpendapat sprt tersebut maka by the time anda ingin memakaikan anak anda dgn baju tersebut mungkin ia sudah tidak muat lagi...huhuh...time tuh jgn salahkan baju ye.

semoga ibu2 muda or bakal2 ibu akan dapat sesuatu drp cerita tersebut. Sekian sahaja utk kali ini.
Camna?

3 Comments Uols:

perantau.timur.tengah said...

alah comeinye... anak sapa la nih... meh cium sikit... heh

masviona said...

alahaii....anak sapa lagi....huhuh.

sbb tuh ler ramai org dewasa jeles kt budak2 sbb jd budak nih best sume org syg...senang2 je dpt ciuman kasih sayang dr org lain....hehe...tp awas eh tu bukan aku yg ckp...org lain ler...huhu

Azral nnti ko wat fying kiss jer...nnti dah wat bitau nnti aku inform kat Avin...dapat rasa x ciuman dr uncle azral td...dia ikhlas tuh sbb xlama lg dia pun nk dpt baby gak...ok x?

klu ok kasi angguk itu kapla...wakaka

prebetsabu said...

ehehhe..klu korang perasan, avin dah mula pakai kasut!

klu kat umah, letak dia dalam walker, perrgghhh.. habis satu umah dia pi round..!

baru skrg aku tau camna perasaan mak ayah kat anak2..........

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!