Header

Tuesday, July 15, 2008

Sabar menanti...

ehehhehe.. insyaallah, tak lama lagi wishlist viona yang satu tu maybe akan jd kenyataan...

smlm dah g bayar booking.. tunggu je la bank luluskan loan n lahir la dia ngn surat beranak nama ktiroang.. ehhehe

nak tau apa dia?


jeng jeng jeng.. tungguuuuu....

nah clue sikit.. saje aku blur kan so korang leh main la teka teki teka tekuk....




*viona jgn marah b ek... mana tau kot2 xnak kongsi info ni kat blog ni.. ye la bende pon baru 50-50.. klu loan lulus ok la klu sangkut tak dapek la... leleh air liur je..
Camna?

1 Comments Uols:

masviona said...

huhuhu...apalah prebetsabu nih...mcm xtau jer pangai wife dia nih....v nih klu brite xsohih xsuka heboh2 dulu...hehehe
tp xperla..insyallah...xde perper aral tuh...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!