Header

Monday, August 04, 2008

Bihun Hong Kong @ Mesia

Tuuu..diaaa...ni ler dia bihun hong kong kegemaranku

Aku nih mmg hantu bihun hong kong...mmg makanan feberet aku ler. tp byk² tempat yg pernah aku try satu pun xleh lawan kehebatan bihun hong kong mak cik restoran nih. mmg kena sgt ler ngan selera aku. kedai dia kat bandar tek. kajang...memang best giler ler. kalu msk kedai nih mmg aku akn order nih jer la klu mlm ler kalu siang tu slalu gak mkn nasi campur dia jer.

Dedolu masa aku dok menyewa kat Lestari Perdana nuh, ada satu restoran yg best gak masak bihun nih, orng siam...kedai dia dekat² ngan JUSCO Tmn Eqiune tuh tp skrang nih tukang masak tuh dh balik siam dah so tukang masak baru tuh xleh lawan kehebatan tukang msk yg lama. so.... tinggal satu kedai kat area umah baru aku nih jerla yg masak bihun hong kong nih kaw² punya sedap..tp ikut selera anak tekak aku ler.

Aku suka bihun hong kong kt sini coz rasa dia secukup rasa. kuah dia lak xpekat n xberapa nk cair. bihun dia lak even dia dah bungkus ngan telur tp bila makan xler muak mcm byk tempat yg aku mkn tuh dia akan rasa cepat muak.

itu saje utk kali ini just nak share ttg bihun kesukaan ku ini...:)



Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!