Header

Saturday, September 06, 2008

Sesi Lawatan ke PARAM

This year puasa kali nih, hari ni lah first time aku ke Pasar Ramadhan or PARAM nama glemer masa kat u dulu.

weolls gi param kat area umah je, Bndr Tek. Kecik jer pun param nih jadilah...weolls pun bukan nak membeli beria just wat tambah² jer coz aku ada masak sket tadi.

Ni jer gambar yg ada segan maaa... nk snap gmbr bebanyak. Ni pun amik kt hujung² param dah xbizi sket n tak ramai orang.

Nilah kali pertama avin damia dtg berjalan² kat PARAM. Lenguh seh bawak dia tempat² camni coz dia kan lom dapat lesen P lagi utk berjalan dah tuh nak bwk stroler susah lak tempat² crowded cam gini kan. Pasar mlm pun sama..dia lom pernah gi lagi.

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!