Header

Wednesday, October 29, 2008

Berdua @OldTown White Coffee

See............wajah² kegembiraan Avin Damia masa makan kat OldTown dlm Metro Point, Kajang..masa nih aku nak gi belikan baju ni utk tuberose....tapi nan ado lah plak design yg mcm nih lagi.


memula main² chiku chak ngan 2 org kakak..... 'kanak² ribena jugak'...tp indian

pastu abg² waiter OldTown pun layan main sama ngan dia


gelak smpai mengekek²

Menu weols hari tuh
white cofee.....syedap....utk aku

for me..nasi lemak...maveles

for me too...my feberet....ai like

Eh..sume tuh utk aku jer ke????

Yuppy...prebetsabu tak de lah masa nih.

Last² nasik lemak tak terusik pun..just usik nasik je sket bgavin damia makan..nasib boleh tapau.
Camna?

13 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

ala..ala..tomeinya avin ketawa... comel sungguh..

Ms.Lilies said...

ohh roti itu peveret ku jua...duhh...ni nak kena gi old town gak ni....

masviona said...

cutemiut:
bukan stakat ketawa dah dia hari tuh tp tahap mengilai dah tu...
errm...ketawa di tuh bisa menyejukkan hati saya

ms lilies:
haah..tu yg smpai order double tuh...mmg suka sgt

prebetsabu said...

hamboi.. sakan betul bonda ngn damia ek...

rugi je rasa terlepas saat2 tu..

lily lotus said...

riang gembiranya dia ;)

Ada Ayrissa said...

best giler lepak kat old town tuh...mknan dia sedap2 blaka..nak2 mi kari dia..terangkattt..

xentari said...

riang ria si tomei avin tu ya mas.. makin cute ngn baju merahnya tu.. :)

tuberose78 said...

alaa.. sedey bajuku tak dak... xpenah lagi la makan kat old town kopi tuh.. nak try nih!

prebetsabu said...

tuberose tak pernah mkn kat oldtown?

kampong sungguh...

lalalalalalalaalrriiik..


kahkahkah...



ye.. aku mmg suka belagak.. apadehal, kakak aku je tuh....

tuberose78 said...

weih... skali-skaler banjer ler kat old town tuh!

masviona said...

lily lotus:
mmg amat2 riang ria..tp hari nih dia demam..monyok je...sian dia

ada ayrissa:
yup..k.mas suka oldtown nih...my favvy place to eat..lalala

xentari:
tq yus...lama dah tak nmpk yus dtg sini..bz ke yus?

tuberose:
best kat oltown nih k.diah...mas suka sgt ngan bread toast dia yg cam dlm gmbr nih...nasik lemak dia pun best apa...white coffee dia mmg ler idaman kalbuku...jom bebila kita lepak sini...prebetsabu belanja..ahakss..b ada bran???

apa salahnya sesekali belanja kakak sndrik???byk apa jasa kakak kat kita nih...nak2 tuberose nih..kalu xde dia xkawin kita b....lalalaaa...ayat power utk pujuk prebetsabu

tuberose78 said...

hahahaha... betol tuh! alaaa.. setakat banjer old town kat old taun tuh aper la sangat.. keh.keh..keh.. jasaku dikenang jua..

mummy Darin said...

ohh nikmatnya dapat makan roti bakar and nasi lemak kat kopitiam ni kan.. hhmmm

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!