Header

Wednesday, October 08, 2008

Dah Dapat Ganti yg Baru

prebetsabu yg tekun meneliti produk nih

Akhirnya aku dah dapat ganti modem yg baru kat my sweet home.

Dia siap beli yg high end sket drpd yg dah rosak kat umah tu ler(coz prebet inform aku yg rosak tuh mmg yg plng low class pun brand Dlink). Dah kata beli ngan TM of course le dpt brand tu kan. Prebetsabu beli yg all in one.

Bukan takat leh function as modem malah as router n jugak wifi...so xdelah serabut sgt nampaknya kan..just apply satu bendalah nih jer.

So meja sudut kecik kat umah aku tu pun xde lah nampak semak sgt kan.

belek 2-3 jenis brand....senang nk compared utk cari yg th best kan

dan yg plng penting yg kena ngan budget....heheh

Makanya dapatler aku ngedet blog nih memalam dari my sweet home lagi kan...alhamdulillah.
Balik umah terus sesiap pasang tau...maklumlah dah ada org request kan..aku ler tuh...heheh
Camna?

2 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

huhuhu...boleh buat entry marathon kan....xpe..blk kl ni saya lak buat...hahaha...

masviona said...

tu ler psl..leh wat n3 marathon lagi lah ni..tp itu pun kalu tak membizi ngan jemputan open house...heheh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!