Header

Wednesday, October 22, 2008

JJ Card Baru

Weols kan, weekend lepas membizikan diri ngan tetamu datang umah lepas tuh bergegas lak ke open house sana sini kan, ada kat Putrajaya n kebetulan ada lak kat Taman Equine Sri Kembangan. So dah kebetulan tuh, terus ler menyinggah ke JUSCO sana kan..ada nak beli barang sket sesambil nak renew JJ Card yang dah lama aku tak renew tuh. Rugi jer tau aku tak renew hilang point di situ. Masa gi J card day pun just leh masuk jer tapi masa nak byr pkai kad org lain...rugi sungguh la weei.

Yang baru nih saje ler aku pilih yg nih tp terlupa lak apa namanya. Kalu yang dulu aku ingat nama dia new life...yg nih entah eden lupo lah plak.

Jusco siap kasi beg lagi berserta dgn pearl nye magazine n apa lagi entah voucher² apa entah aku just tgk sekali imbas jer..picca lak lupa nak snap tadi...halalkan ajer lah ye dik non ye..:)

Tapi apa yg aku tak puas hati tuh, validity date kat card tuh dia just follow yg card lama punya. Tak kisah ler ko renew bila...ada ke patut wat camtuh kan????Pandai jusco nih buat duit kan???kannn...

Kita as customer ni lah yg rugi kan, kalu kata ko renew lagi sebulan jer lagi drp due date card lama pun ko still kena byr annual fee yg sama gak rm12 hengget...huhuh. Napa dia tak buat mcm lesen kete tuh kan...xkisah ler ko renew bila dia akan kira start drp date yg kita renew tuh. Kalu ler aku tau dah lama dah aku renew...sob..sob. Tak per jadikan pengajaran kan.
Camna?

3 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

huhu..rindunyer nak g JJ...
kat kontan xder lerrr..
:((

masviona said...

rindu JJ ke rindu nak shopping kat JJ nih...lalala

mummy Darin said...

hhmm macam saya punya pun dah nak expired je rasanya.. alamak, nak kena renewlah before 31st Oct nih

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!