Header

Thursday, October 23, 2008

Jusco Cheras Selatan

Semalam kan ada J card day kat Jusco Cheras Selatan yang dekat ngan balakong tuh.

Niza (my sis) yg inform kat aku weekend lepas kan dia ada dtg beraya umah aku (kira beraya gak ler..dah bulan syawal lagi kan)...heheh padahal selalu jer dtg....xkisah la nak gak ckp dtg beraya...lalala..senggal lak aku pagi² buta nih.

Lepas balik keje tuh aku sempat ler menyinggah sana jap, dah kata opis dkt je kan tak sampai 15 minit pun dah leh sampai sana dah.

Sampai² sana jer mmg tak terkejut pun bila nengok lembaga manusia yg bagaikan lautan tuh..mmg ramai yg hamat la kan, aku malas nak stress sgt so ajak prebetsabu lepak² minum² dulu...aku lapa sbnrnya coz siang tuh just makan bihun sup jer (betul la kata kak ina, opismate aku tuh makan benda nih nnti cepat lapar).

Tekak lak terasa nak makan western food lah plak, prebet bagi cadangan makan kat Orchid Bistro...so aku pun apa lagi..heheh...follow the flow jerla...ahakss. Not bad gak makanan kat sini...kena ler ngan selera weols.

Patutnya ada picca yg dah di snap tapi biasaler dok dlm phone photographer ku (haaa...aku dah ada photografer yer skrang...sila jgn jelous ok uols...ahakss).

Lepas dah kenyang perut suka hati...weols baru ler start meng 'shopping' kan diri. Picca² hasil borongan weols pun xleh nak tepek kat sini gak coz dok dlm phone photografer aku tuh. Sowi lah uols ye..yg nih jer ada.....layan jerla.


Sapa photografer aku tuh?????


Uols nak tahu gak ke???

ala..segan ler nak announce kat sini....lagipun aku tau...dia mmg pemalu..sama mcm aku gak

kan...betol kan..u pemalu kan...sama mcm ai kan????

ala...xyah bitau lah uols ek...ok..bye..sekian.
Camna?

2 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

wohoo..shopping...shopping...heaven je rasanya kan..

masviona said...

shopping mmg leh jadi therapy pada pempuan nih...ahakss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!