Header

Wednesday, October 22, 2008

Koleksi Sama Patern

Rentetan daripada kisah baju yg sama design n coraknya tuh, semalam aku sempat gak ler snap picca sket alah kebetulan ternampak baju nih masa nak iron baju gi keje kan. Haruslah snap tuk wat n3 pasal nih...semangat gitu kan.


Ni kemeja (eh kemeja gak ke klu pempuan punya ek???). yang hitam tuh baru jer aku pakai gi keje semalam

ni lak baju labuh terbelah kat tepi, yang kat depan color hitam, kat belakang lak color purple...
Baju nih xde color hijau rasanya, kalu ada pun buruk sgt color hijaunye tuh... so aku tak beli ler.

baju kurung yg sama corak kain nye..color jer lain

Lagi aku ada gak koleksi seluar, yg nih siap ada 3 helai lagi. Sama gak konsep ngan yg kat atas nih...color jer lain..memula beli color hitam pastu color blue black..pastu terbeli lak color marron.

Bukan takat tuh jer, aku pun ada gak koleksi tube ngan patern yg sama, design yg sama cuma color yg beza²....yg nih mmg ada byk ler, color sama pun ada byk...cth color hitam n putih jer pun dah ada bape...tapi sowi ler piccanya enggak ada agak kemalasan nak snap picca² nye...malas nak memunggah lemari baju sebenarnya.

Saje jer aku nak share ngan uols perangai aku mmg cam ni lah, kalu kata aku dah minat n suka ngan sesuatu tuh haruslah aku beli sampai 2-3...itu ajer...sekian.
Camna?

5 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

huhu...ni br peminat sejati clothing.....different color same design...baguih gak kan...hati pun puas dapat yg kita nak... :)

masviona said...

haa tu le pasal..ada lagi yg sama tp malas nak menyelongkar lemari..saya klu dah suka mimi mmg sanggup beli lagi..hehe

prebetsabu said...

abis la lps ni klu ada tokey jual baju yg baca blog ni, nampak je viona sure tersenyum puas..

"haa ini amoi aa kalu beli baju musti beli 2-3keping lorrr..."

aku hanya terkulat2... kahkahkah..

lari laju2 secara gostan...

masviona said...

iyer ker??????

kalu v dgr v leh la jwb balik

haiiyaaa...mana ada satu itu mcm punya..saya aarr..jika suka baru itu mcm looorr

betol apa...:)

mummy Darin said...

ahaks, kita pun suka gak beli benda yg sama pattern berhelai - helai..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!