Header

Wednesday, October 08, 2008

Maid....

Rasa2nya pada mereka2 yg menjadi pengikut n pembaca tegar blog masviona ni, sure masih igt suka duka kitorang yg suatu ketika dulu pernah menggajikan seorang indon lupa diri sbg Pengurus Rumah kami.. ceewaahh.. pengurus tu... kahkahkah istilah tak hengat.. maid la...

pada mereka2 yg terlepas antara kisah suke duke kami ngn maid kami, silalah rujuk sini:
kisah maid
kisah maid 2
jalan makin terang
nasib ada adik

sure ramai yg dah terkena ngn perangai maid ni kan.. ada yg lari lah.. ada yg bunting la.. ada yg mencuri la..

tp.. takde maid pun payah gak..
kahkahkah.. padahal leh je survive takde maid..

cuma semua urusan akan lebih teratur klu ada maid... ada pembantu yg leh membantu...

so... camna ek..
kitorang bercadang nak amik lagi skali maid... kali ni org Solo lak...
harap2 pisang tak berbuah kali kedua..

dan kali ni kitorang mmg takkan bg muka kat maid lagi.. sorry la nak layan dia cam adik badik ke.. sedara mara ke.. mmg kitorang akan layan dia mcm maid!

itupon klu jd amik lagi skali la...
sbb ada sedara aku tu wat urusan jd agensi ni... igt nak try amik ngn dia..
esk nak kene bg jawapan kat dia sbb dia nak fly ke indon cari calon maid esk..

camna ek?

ahhh.. selamba je la try sekali lagi..
kan?


*aku rasa better time entry yg akan aku wat tiap kali, aku bubuh kaler coklat ni la.. sng korang nak bezakan mana yg aku taip, mana tuan tanah asal yg taipkan.. kahkahkah.. kang korang kompius lak...
Camna?

1 Comments Uols:

masviona said...

tulah serba salah gak kan..nak amik maid lagi ke tak yah ek????

masih berpikir lagi nih...


psl color tuh betul gak kan...baru ler leh nmpk beza yg mana tuan tanah n yg mana hehehhe...tuan tanah lantik sendrik...hahahaha....larikksssssss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!