Header

Monday, November 17, 2008

Golla Bag...I Like!!!!

Masa kat sunway piramid semalam kan, aku terbeli bag nih...for my lappy.

Huhuhu..actually xde plan pun nak beli bag nih. Kebetulan masa jenjalan pas masuk kat digital centre tuh aku terpandang bag nih...1st tgk terus terjatuh chenta...pastu lagi color hijau kan...terus hati aku tak tertahan² lagi nak beli.

shantek kan uols???xkisah uols nk ckp apa but pd masviona tetap shantek gitu

Sekali staff kedai tuh ckp ada promotion...harga biasa rm249..promotion dapat rm188...wah ini sudah bagus...terus melonjak² aku nak beli. Prebetsabu memula nak sambar gak satu tapi last² tuh dia tak jadi nak beli coz dia terbekenan ngan kaler hijau nih gak (seriyes aku tak hasut dia tau soh suka ngan kaler hijau nih...aku siap suggest soh amik color grey or hitam lagi tuh) tapi dia ckp dia pun dah terjatuh cinta ngan hijau nih gak....tapi xde nasib dia color hijau nih xde stock dah.

Aku try ler carik jenis yg lain...kalu leh color n corak camni nih kot² ada yg ala² feminin sket kan....ada tuh mmg ada tapi xde yg aku berkenan...sume color n corak lain jer.....aku tak berkenan pun....coz aku dok pk ler klu ada yg design lain yg feminin sket aku leh kasi yg nih kat prebetsabu....tapi nan ado yg cantik n maveles ler.

Aku noticed gak ler prebetsabu a bit terkilan...coz xdpt bag tuh. So dlm hati aku dah plan sesiap ler...kang balik umah nanti aku ckp ler...klu dia nak bag nih...xperla aku nak kasi dia jer guna coz bag nih kan jenis yg lebih pada utk galas belakang...w/pun dia still leh bimbit camtu jer. Jadinya lebih sesuwei utk laki lah kan


nih blah dlm utk isi lappy ler

ni lak compartment yg depan skali...leh letak hanset sumer ler...yg compartment tgh tuh lupa nk snap lak gmbrnye

ni lak belah belakang dia....i mmg likkkkkeeeee it lah

Huhuhu...Tak sabanya aku nak gi opis esok...coz tak saba nak pakai bag lappy baru...ahaksss...so esok adalah monday yg bakal tidak akan membuatkan aku rasa n dilanda....monday blues lagi...ihiks...coz esok jugak saya mau pkai kasut hijau baru saya yg baru dibeli di mines sabtu lepas....tak sabanye nak tunggu esok. (sabor jerla masviona nih cam bebudak jer pangainye...klu ler avin damia dah pndai cakap sure dia pun dok gelakkan bondanya nih...ihikss)...layan jerla sesekali nak wat pndai mengediks sket apa salahnya kan...bukannya susah² kan orang lain pun.
Camna?

4 Comments Uols:

prebetsabu said...

sungguh kebetulan, kaler beg tu sama lak ngn kaler tema blog viona ni kan...

sejuk mata.....

abis la lps ni lagi byk la mata memandang viona.. takleh jadi nihhhhhhhhhhh !!!

tuberose78 said...

weihh.. akak mmg baru jek tgk beg nih sebijik sejibon kat carre4 semalam. rege rm209, kiranya rm188 tuh mmg murah ler.. ada kaler ijau nih ngan merah. yg merah tu cun tapi xsesuai tuk laki pakai coz corak dia flower2 gitu.. i like red.. mmg cantik!!

hampir-hampir nak beli tuk lappy baru kitorank nih tapi nasib tak beli sbb price kat care4 rupanya mahal jugak... pasni kena survey kat sunway plak.. ahaks..

masviona said...

tuler k.diah...merah tuh pun ok..gak.

tapi k.diah klu nak gi beli kat sunway tuh hati2 coz ada lagi satu kedai dia jual rege rm249 tau

mummy Darin said...

beg hijau.. + lappy hijau pun cara gak yek..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!