Header

Friday, December 19, 2008

Aduhai.. Ibu & Ayah

Semua orang pun sibuk kan...?

ye la.. klu yg masih student tu, sebok la nak wat assignmnet la, nak wat research la, nak bercinta la..

yg dah keje, sebok nk uruskan hal keje, hal umah, hal anak bini... kan?

sampai kekadang tu kita terlalu sebok, sampai kita tak teringat bila last sekali kita bersua muka mahupun mendengar suara mak & yah kita sendiri...

kan?

Alhamdulillah, kluarga aku dekat sini je.. kat pj..
baruuu je pun jumpe mama n abah aritu kat kenduri kawen marlia..

masviona lak, org pantai timur..
tp mujur, aku ada site kat belah sana, so tiap kali outstation, leh la amik peluang balik kg..

korang lak camna?
bape lama dah?

sure parents korang dah induuuu ngn korang...

klu tak dan balik, call je lah!

Pada korang yg dah takde mak n ayah, Al Fatihah..

Camna?

5 Comments Uols:

ains said...

last balik jumpa mak abah... masa raya puasa... last talipon semlam...maybe minggu dpn balik kpg

mummysyafie said...

kalau macam kiter ni..sarawak dan putrajaya? huaa.a..mmg jauh okkk

tapi sib baik mak bapak ada datang tiz week bercuti..gumbira lah gak walaupun seketika cuma

Nurmala said...

saya dok ngan mak..
tapi saya rindu ngan abah sbb mak ngan abah dah berpisah..

prebetsabu said...

pada mereka yg still berpeluang merapatkn hbgn kuarga especially with mak n ayah, syabas n teruskn keakraban...

biasanya dorang bkn nak duit kita sgt pun... Just nak bermesra n bermanja je kan?

Dan pd mereka yg ada halangan utk akrabkn hubungan,byk2 bersabar... Air dicincang takkan putus... Kadang2 ego takluk kita... Klu perlu kita mengalah, then wat je.. Takde ganti utk mak ayah kita.. Buruk baik, dorang tetap parents..

*mek n ayoh dr klate nok mari ahad nih...yabedabedu....

Yatie said...

bagi sesiapa yg mmg dok dekat2 ngan family mmg digalakkan sesgt utk selalu menziarah emak ayah sementara ada lagi neih ..

bila dah dok jauh cam aku nieh hah, mmg berair mata tak berlagu laa nak jumpa family setahun sekali aje .. huhuhu ..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!