Header

Wednesday, December 17, 2008

Aksi Terlampau.......Lenanya Dia!!!!!!!!

Ini adalah gambar candid dgn aksi yg terlampau!!!!!...huhuhu

Avin damia nih kan, if uols nak tau punye ler susah nak tido malam. Kalu kata malam tuh weols ada kerja yg nak kena settlekn, aku n prebetsabu selalu jer pretend wat² tdo...siap tutup² lampu segala bagai ler semata² nak soh dia lelap kan. Itu pun nak kena tunggu 15-20 minit lepas tuh baru ler dia tido ngan nyenyaknye...itu yg selalunya weols pun ikut sekali dia terbabas sekali, sedar² dah siang.

Kalu idak tuh selagi lampu tak tutup even hanya lampu tido jer yg weols pasang....selagi tuh ler mata dia tak nak lelap. Bukan kata malam jer, siang hari pun mcm tuh gak kalu kata kita bawak dia berjalan² sowi ler mata dia nak lelap, ngantuk camne pun dia mesti tahan mata tuh xnak tido...but kalu siang hari tuh still senang sket ler xder sepayah malam hari. Weols ada gak tanya cikgu² kat nursery katanya, siang hari dia cam bdk² lain gak ler tido ikut jadual diorg...entah ler aku pun heran..tahan betol mata dia berjaga malam.

Tapi yg musykil nye semalam, aku dok teman dia tgh melasak main² kat living area bawah sesambil layan tv yg prebetsabu lak wat kerja kat dining table. Tetiba jer dia dtg menyondol² menyeseh jer kat sofa tempat aku dok landing tadi kan.

Tak sampai 10 minit lepas tuh terus senyap jer....tgk² dah lena diulit intan mimpi dah pun.....impress gak ler aku sekejap. Tetiba jer tido awal je kan anak dara tuh. Apa kes kan...ni mesti kes mengantuk tahap cipan dah tuh....agaknya byk main kat nursery dia siang tu kot.

Yang tambanh aku nak tergelak tuh tido lak style org yg penat amat sangat ler sampai ternganga² mulut tuh...tuh yg tak leh tahan tuh terus soh prebetsabu snap picca dia....tergelak kitaorg tgk.....style sapa ler anak bonda nih ikut ye???? sah² bukan style bonda dia......prebetsabu kot......larikkkkssss.



tertido atas lengan bonda dia

isap jari itu mesti.....ni baru nak lelap lah nih

haaaa...ko...see ternganga luas kemain lagi...huhuh....dah besar nnti marah ler budak nih kat bonda dia..ahakss.

Camna?

4 Comments Uols:

@tune® said...

isap jari..hihihi..budak mmg ske isap jari e...kite smua mase kecik2 pon cam tudeh...

tuberose78 said...

beso nyer ngangaaaaa...

Mommy Lily said...

avin sama la ngan lily suka hisap jari masa nk tido.

lily dah kt blog baru

http://lilysafiyya2.blogspot.com

sbb blog lama dah kena removed. sedih **

Mommy Lily said...

avin sama la ngan lily suka hisap jari masa nk tido.

lily dah kt blog baru

http://lilysafiyya2.blogspot.com

sbb blog lama dah kena removed. sedih **

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!