Header

Thursday, December 11, 2008

Cap Kuning Itu

Masa weols bershopping last minute utk raya hari tuh, Avin damia kemain lagi melasak...xnak kita dukung or letak dia dlm troley langsung nak berjalan jer sesuka hati dia.

Penat tau nak kejar dia...dah ler lari laju. Ada Wan ngan Atok dia sekali tuh yg dia makin ligat tuh.

seronok ler dia ada org nak melayan dia


Aku syok ler bershopping, maklumlah ada geng (MIL ler) my mama kan. So Walid ngan Atuk dia ler jadi mangsa melayan kerenah dia.

Dalam² dok syok tuh sempat gak aku snap aksi² avin damia ngan cap kuning nih....meronta² dia nak kan topi tuh.

nak amik sendrik cap tuh xnak walid dia tolong amikkan.

yo! yo! i'm rappers yo!

xnak lepas cap tuh.....nasib ler tak pndai ckp lagi klu idak sure dh soh weols belikan tuh

kecik² dah pandai nak bergaya tau...itu rantai dia tuh nangis klu aku bukak tau! Nantilah tunggu dia tido kang aku bukak lah, kang klu hilang ke apa ke sayang wooo..itu white gold hadiah prebetsabu sempena hari lahir aku yg bila ek???Last year ke last two year B??


Nasib ler dak kecik tuh jenis makan pujuk gak klu tak naya weols nak kena beli cap tuh, sapa nak pakai nanti dah ler besar pastu color kuning lak tuh...ahaksss. Save sket duit weols....syg gak nak beli klu benda tuh kita dah tau akan digunakan kan.

Kang dah besar sket dah pndai ckp xtau ler camne nnti. Skarang nih blom pandai bercakap ok lah lagi...leh ler pujuk².....bawak jalan tempat lain n tunjuk barang² lain yg lebih menarik perhatian dia.
Camna?

5 Comments Uols:

@tune® said...

nnt leh geng ngan ahli fikir n mawar berduri ler

CuTeMiUt78 said...

alahai kemain lagi avin ya.. dah pandai dah sekarang ni..

Ms.Lilies said...

hahaha..beso2 sok harus mengepow bonda ngan walidnya selalu kan...

masviona said...

@tune:
dah besar nnti xnak ler dia jadi artis...ahakss

cutemiut:
ituler psl...dah pandai memcm dah skrang ni

Ms. lilies:
sekali sekala apa lah salahnya klu selalu tuh...boh layan je jwpnye....xleh manja2 sgt nnti naik lemak

*ayu* said...

damia layan kaler tunin..
i laikeee...

huhuhuhu..
muahs!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!