Header

Tuesday, December 02, 2008

Cenderahati Meeting

Ini ler dia cenderahati dlm meeting ngan JPJ Ahad lepas. Aku siap dpt 2 lagi, memula dia dh terbagi paper bag 1 (utk laki) pastu urusetia tuh dtg bg lagi satu paper bag 2 (utk femfuan).....Yerla femfuan ada 3 org jer dlm meeting nih termasuk lah ngan diri masviona ni uols..:).



paper bag 1


paper bag 2


isi dlm paper bag 2....kain batik rupanya (kelantan paggil kain sarung ni)


isi paper bag 1


kain pelekat...gajah duduk lagi

Dulu pernah gak aku wat n3 pasal cenderahati drp meeting nih, coz tiap kali dpt cenderahati drp diorg nih mmg agak unik n tersendiri jer idea diorg nih. Dulu diorg kasi berjenis² kerepek² n juga serunding......kiranya diorg nih nak support industri desa n menyokong usaha utk mempromosikan barangan n hasil seni serta warisan tempatan kot. Klu betol la aku memang respek btol la usaha murni diorg nih kan.

Harus kita puji apa usaha diorg tuh, ini juga leh dijadikan cara utk kita mempromosikan hasil budaya kita kan....i'm i rite? sapa setuju ngan aku angkat tangan...eh silap angkat keyboard...:)


Camna?

4 Comments Uols:

Opie said...

cam perhimpunan umno jerk..hehehehe

Umi Mia said...

ha bagus ek dia punya cenderamata...boleh digunapakai....

tuberose78 said...

menarik gak tu.. kain batik and kain pelekat mmg perlu ada kat umah in case sedara-mara datang, senang ada stok..

mummy Darin said...

masa bagi training pasal server kat IAB, me dapat penanda buku mcm besi from IAB and sepasang kain baju kurung.. terharu jugaklah.. penanda buku tu simpan lagik.. kain mak yang amik..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!