Header

Monday, December 15, 2008

Gaya Photographer Pro..:)

Sabtu n Ahad lepas, masviona n prebetsabu tak banyak xtvt lain selain drp menyebokkan diri di kenduri cousin prebetsabu.

Jom layan aksi² prebetsabu yg kengkononnya macam photographer professional la tuh. Orang lain sebuk mengambik gambar pengantin yg aku lak ada masa terluang (maklum lah bz melayan karenah avin damia yg melasak mcm sang kancil mabuk tuh kan...heheh) sket sebuk dok snap gambar photographer yg tak bertauliah tuh (prebetsabu) yg tengah ralit perasan ala² team saiful nang lah tuh.

Apalagas uols...jom layan


senget² badan

style duduk lak....jgn smpai terbaring sudah

yg nih nmpk gak ler mcm pro

yg ni xleh tahan..smpai camtuh sekali....itu baru aik gmbr tak dibyr..klu dibagi upah xtau le

tgk sampai anak dara dia pun jeles walid dia dok ralit amik gmbr org lain smpai tak hiraukan dia...

Apatah lagi bonda dia...ahaksss.....ayat xleh blah disitu ok...Anak dia blom puas beramah mesra lagi ngan walid dia tuh....:)

Camna?

9 Comments Uols:

prebetsabu said...

mm.. first of all, prebetsabu nak mintak maaf byk2 kat viona n damia sbb baru je balik dari sabah aritu, terus sebok lak ngn amik2 gamba kat kenduri kawen cousin..

so tak dpt sgt nak habiskan masa sabtu n ahad bersama viona n damia sbb sebok kat umah cousin 2 ari tu..

dan kebetulan plak ada func cousin kawen, so taknak la lepaskan peluang nak asah skill amik gambar event camtuh...

tp tu la.. dalam pada sebok ngn hobi ni, terasa gak anak bini terabai...

sepanjang hari tu anak bini mcm kene tinggal je.. mcm dekat tp jauh sbb aku dok ralit je nak ambik gaba sana sini...

insyaallah, perkara camni takkan berlaku lagi.. akan cuba utk imbangkan perkara2 camtu..

sorry..

Nurmala said...

wah....leh jadi photographer kalau cam gini gayanyer..hehe

nas-at-work said...

cayalah abang PS.. nice job!! hehe.. nasib baik kak MV ni seorang yg supportive dan memahami.. tapi tu ar.. kesian avin damia.. meh sini nak dukung meh.. walid bz tu.. hiksss.. =)

prebetsabu said...

nas: bukan saje MV supportive, tp comel n ayu.. hahahaha...

heepp... jgn korang dekat lagi ngn si damia... kang dia kompius lagi..

kahkahkah...

kojah said...

hahaha bonda xpuas gak...wahhh!salute to prebetsapu mtk maaf openly =)

nas-at-work said...

hehehe.. bukan sy ea.. tu si azli.. takpe bang, kita same-same ban dia dari mendekati damia.. hahaha

Ada Ayrissa said...

hehhehe...xper kak mas...
nnt leh jd fotografer pro...
masyukkkk...

tini said...

takleh ku bayangkan kalo prebetsabu meniarap depan pelamin sambil snap picca....

tuberose78 said...

fuyoooo.. aksi xhingggat punyer!
ni belom jadik pro, kalu dah pro, x tau la aksi cemana plak..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!