Header

Wednesday, December 24, 2008

Gian nak berjoget

Sampai sekarang nih weols pun confius mana ler Avin damia blajar teknik joget nih erkk??? mmg pantang dgr muzik sure nak gerak² jer badannye. Asal dgr jer perkataan joget mesti dia goyang gerudi terus lah.

Last week ada gi kompleks PKNS bangi sebab nak beli barang sekali kat sana ada magic show ke apa benda entah. Weols masa tuh stop coz nak beli buku utk dak cinonet tuh ler.....dia nampak terus melekat tak nak balik dah.



video

memula kat bawah jer dulu


Itu pun dah puas kejar coz dia nak gi naik atas stage tuh jugak...sabo jerla



video
ni lak dah naik atas stage dah


Pas dah habis show tuh baru ler aku bawak dia jugak naik atas stage tuh...kesian dia kan....lagipun dah xde org dah time ni.

Anak kecil nih mmg suka berjoget ler...dgr jer music mmg jadi ler tak pun dgr perkataan "joget" tuh sendiri. Dah besar nnti tak nak jadi penari tau sayang...hehehe...bonda really hope so but klu dah takdir jugak xleh nak kata apa le.
Camna?

11 Comments Uols:

-NuNa- said...

huhuhu...joget untuk kurus pun ok kan?? poco poco ke heheh

MasNurin said...

Mak nye kena join sama baru meriah. Si Nurin ni joget tarak suka tapi nyanyi suka. Ikut sapa pun aku tatau.

masviona said...

nuna:
best gak kan klu menari sekali dua jer leh turun 3-4kg...ahakss

masnurin:
klu mak dia join sekali...dah jadi free show lak nanti..heheh.

anak masnurin nak jadi penyanyi kot cita² dia

Dee said...

kehkehkeh..budak2 mmg g2..slalu tgk sehati berdansa kot..thanx singgah my blog..kita exhange link n follow ye..

rahma said...

eeeee.... cute nya!!! heheee ^0^

prebetsabu said...

Dee: spot on! mmg viona pengikut setia rancangan sehati berdansa!!!

rahma: cute mcm bonda dia ke or mcm walid dia? huuhuh

kojah said...

cutenya!!nnti leh msk sehati berdansa...hehehe

masviona muhamad said...

Dee:
:)...ok2 jom kita xchange ye

rahma:
tenkiu...:)...wakil dr avin

prebetsabu:
pembetulan sket...tgk tuh mmg ler tgk but bukan ler pengikut setia pun...ahakss

kojah:
nak tunggu dia masuk sehati berdansa...lamabt lagi lah tuh...ahakss

prebetsabu said...

eh napa nama masviona dah tukar jd masviona muhamad?

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..sama je ngan budak bulat mirul tu.. sekarang klu dgr muzik je.. mesti gelek2 montot ngan perut dia.. siap hangguk2 kepala lagi

tuberose78 said...

geleg jgn x gelek.. heheheh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!