Header

Wednesday, December 03, 2008

LIVE: from Oldtown White Coffee Tmn Melati

Salam uols.....


masviona yg lepas gian nk update blog hijau nih

Weols dh smpai KL dah but masih lom smpai umah Kajang lagi coz skrang nih weols benti mamam jap kat Oldtown nih prebetsabu dah mengidam nasik lemak special oldtown....aku lak mengidam nak mkn kaya & butter toast dia.....errmmm....nyummmy..sungguh delicious sekali.


nak camera aku sempat posing lagi tuh...hehe

Kat sini ada wifi access so aku apa lagi amik kesempatan ler update masviona.com nih, nasib baik niza tumpang weols dtg KL sekali so leh la aku dera dia menjaga avin damia tuh...ahakss.

Balik nih kang, aku nak hal rumah lak, hal opis lagi.....aduh byknye kerja. My sweet home weols dah mcm kapal pecah dah coz dari nak holiday ke bali hari tuh pun xsempat nak kemas²...ini kan next monday dah nak raya dah xkan ler nak bior umah bersepah² kan....nak tunggu maid weols pun lambat lagi lah plak....insyaallah klu xde aral melintang maid weols yg baru akan smpai next month...hope sgt maid kali nih ok n xde nak wat hal mcm dulu lagi dah...insyaallah.

Hal blog ni lak, insyaallah jika ada kelapangan nnti aku akan settlekn kan mana² hutang tag ke, apa² yg dah uols dah assign kat aku secepat yg mungkin...sowi sgt aku xde masa ler nak settlekn terus.

Bukan itu ajer blog uols...member² blogger yg lain pun aku tak sempat nak terjah tau...sure byk stori dah yg aku ketinggalan nih...ahaksss...entah ler perasaan aku hmpr seminggu xdpt nak online everyday nih membuatkan aku rasa mcm sebulan jer xdpt nak update blog....but ritu masa holiday tuh xde lak aku rasa camtuh.....hehehe.

Oklah aku nak amik alih jaga avin damia lak coz walid dia nak layan tembak² flash ngan d80 dia tuh...kena ler gilir² coz avin damia dah xnak dok ngan mak lang dia dah.....ok c ya!!!!!chillll!!!!!.
Camna?

11 Comments Uols:

ArELeEz said...

bnyk tul masalah maid yg b'masalah kan? isk3..

masviona said...

areleez:
btol tuh...kita amik maid utk senangkan kerja kita but kdng2 tuh terkena lak ngan maid yg ada masalah...kita lak yg nak kena settle kn masalah dia...hope kali nih ok lah

Nurmala said...

maid skang ni lebih sudu dari kuah..

masviona said...

nurmala:
aah mala itu ler pasal...sbb tuh ler klu dpt yg baru nih mmg xnak bg muka dah

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. sib baik kita tak ambil maid..

CuTeMiUt78 said...

hopefully kali ni tak timbulkan masalah kan viona

CuTeMiUt78 said...

sama la kita sekarang ni bz yg amat.. aduss pening pala tau.. ni nak raya lagi.. harus la bertambah2 kebzian...

tuberose78 said...

maid akak plak skang sebok nak balik plak dahhhh.. baru semalam dia cakap.. adussss... patutnya balik bulan 5 tahun depan..

tuberose78 said...

ni balik raya aji ni minta mama kaunseling kan sikit.. hehehe... poning.. poning..

prebetsabu said...

tuberose: aiyak si bibik tu dh nk blk?blom tamat kontrak dh nk blk..hmm mcm2.

Sgt2 hrp maid yg bkl dtg ni ok!

mummy Darin said...

bestnya dapat layan blog kat luar..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!