Header

Tuesday, December 16, 2008

@ Pavilion KL

sempat lagi posing ngan patung berkepala besar nih

Lepas hari beransur petang weols pun berangkat ler pulang ari umah auntie tuh. Aku dah start terbayang katil kat umah dah, landing² before terlelap sambil dibuai angin sepoi² languange dr aircond dlm bilik tuh mau jadi sleeping beauty aku.....even org tua² dlu marah ooo..tdo petang² hari...aku belasah gak klu mata dah xleh nak bukak, yerlah klu mata dah xleh nak bukak tuh kita tahan² pun satu kerja tak menjadi ye tak?

Bukan apa sbb dah bz dok melayan aksi anak dara cinonet tuh kehulu kehilir...aku lak yg jadi penat tak henggat....sakit urat² pinggang tau!!(ke aku dah kertu ek?????eh muda lagi ler...ahakss)...itu yg dok terbayang nak balik landing atas katil jer.

Sekali tuh masuk jer kete, prebetsabu tanya nak gi mana nih? Aku mmg xde plan nak kemana pun ckp jerla....balik umah jerla kan. Tak nak jalan² ke??? dia lak yg tanya.....waaahhh ini sudah bagus......mcm org mengantuk kena sorong bantal lah aku rasa....nak kemana?????cepat jer aku tanya balik..padahal tadi penat tak henggat dah. Ahkak masviona ko nih dik non asal berjalan jer segar mata bukan mata jer badan pun hilang terus sakit² urat tuh. Kemana weols petang tuh???

Ke Pavilion jer.....xde ler shopping mopping sangat pun just windows shopping jer yg lebih nye pastu jalan² merendek sat, lepak² sambil makan² gitu. Meronda di shopping mall dgn memakai baju kurung...sungguh ayu disitu....layan jerla.

nampak beard papa's singgah sat beli fondant nih....nyummy syoknye!!!!....i likeee. Coklat cair yg kat dlm tuh buat masviona lagi jatuh cinta

makan kat sini..first time try

menu prebetsabu

masviona punyer choice

gambar beromantika nih mesti ada punyer.....harus gitu

Oklah not bad restoran nih...termasuk dlm kategori yg leh singgah lagi kan B? Cozy gak tempat ni....tenang jer dok dlm nih xde crowded sgt, leh makan ngan tenang. Cuma ketenangan tuh terganggu sket ngan avin damia jer....but xper coz dia tuh penambah peratus keceriaan.



Camna?

1 Comments Uols:

tuberose78 said...

pavillion... shopping kat sana xbest coz brg dia mcm agak mahal... for me la..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!