Header

Tuesday, December 30, 2008

Selamat Menyambut Tahun Baru 1430

Salam uols,

hye!!! i'm welcome back. Aku xsempat nak update masviona.com nih beberapa hari coz aku sebuk berholiday gitu. Nasib baik ler CTO masviona.com nih sempat update satu dua n3 terbaru...so xdelah bersawang sgt blog ni kan.

Banyak n3 masih dlm draft dan masih belum sempat utk aku publishkan. Dah lepas balik bercoti² tuh membz lak ngan xtvt lain kan...huhhhh..pack nye schedule hidup aku lately.....bukan apa maybe sbb my parents pun ada kat sini tuh yg jadi bertambah² meriah tuh.

Oklah dah alang² aku ada masa nak update nih better ler aku mulakan ngan salam tahun baru buat sume muslimin n muslimat di seluruh dunia amnya dan buat pembaca masviona.com nih khasnya...xkira ler pembaca setia ker pembaca sekilas pandang ker....silent reader ker...reader baru, lama ker....sumer sekali lah. (masih belom terlewat rasanya kan!!!)

Selamat menyambut tahun baru islam 1430 hijrah dan juga tahun baru 2009 yg bakal menjelma tak lama lagi.....jom ler kita bersama² memperbanyakkan usaha n melipat ganda tenaga utk merealisasikan azam n cita² baru n jugak mencapainya.

Semoga tahun baru ini mendatangkan kebahagian dgn limpahan rahmat kepada semua umat Islam di seluruh dunia...Amin


Author's note: Makin berdebar² nih......nasib ler suami terchenta dpt balik sini before 1 jan nih...dpt ler celebrate besday aku sesama kan.....sedihnye if dia xde kat sini.....hope sumenya berjalan dgn lancar.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!