Header

Wednesday, February 04, 2009

Ke OldTown Lagi

smlm menerai air nih..Nan Yang Memorably apa entah namanya...syedap...engaaa..engaaa ada peristiwa lucu disitu...but biorler weols ajer yg tau...hikss

Semalam criternya weols sefamily ke OldTown lagi...dah 2 mlm berturut² nih. Kali nih, ada org nak belanja so aku n prebetsabu on jer la.....sapa belanja???ngeh²....ahakss

Kitorg mmg wat Oldtown tuh mcm umah kitaorg sendrik jer, start lepak kat sana dr kol 9pm plus minus smpai ler weols antara org yg terakhir kuar dr situ sblm diorg tuh close kitchen...muaahaaaa....giller lama lepak kat sana.

adik nih sempat posing lagi tau...mesti dlm camera chunk ada byk gmbr dia kot

Weols siap book adik nih layan weols smlm...hehehe. Dah la weols ni byk karenah...mintak itu ler mintak ini lebih laa. Lebih jer semedang mintak...tak pernah mintak yg kurang..hikss. Agaknye dlm hati adik tuh merungut baikk punyyer malas nak layan kerenah team sewel nih.




masviona n prebetsabu muke bahagia jer ade org tulung bayarkan makan n minum kitorg smlm...ahakss


aweks nih lagi ler bahagia kot...coz ada laki hensem kiss dia.....ooowwhhh jeles ahkak tau...ahakss
ni gmbr teman tp mesra org yg blanja weols

So sure uols dah leh agak kan sapa yg blanja weols smlm....kan..kan?Mati ler aku picca org yg blanja tuh aku lupa lak nak snap....merajuk ler org yg blanja tuh...huhuh. Alah klu aku tak tepek muka dia kat sini pun sure ler uols dah leh agak kan...dia ialah nas...tenkiu nas...trima kasih daun keladi ye.

Dayah jgn nak eksyen ye ahkak mv ko tepek gmbr ko kat sini bukan sbb ko cun tau!!! but ahkak tepek sini sbb smlm ko nmpk cute jer sket sbb pkai baju kurung kaler hijau...hehehe....larikkssss. Lagi skali lah nmpknye aku pancung nih kutuk baaaiiikkkk punyer....alah gurau² sket tak kan xleh kot....hidupkan suasana gitu.




Author's note: Ada org tuh punyer ler semangat n excited sbb dpt makan sekedai ngan EDRY KRU, siap sms lagi bitau....hiksss.....sapa lah tu ye??



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

dah lama x lepak old town..
layan roti bakar n mee kari nih mmg terangkatt...

chUNk said...

kak mas, xpe...kak mas xcakap pon, i noe i cute..hahahaha... :p

masviona said...

Ada ayrissa:
jom lepak jom...ahakss.
oooh roti bakar dia mmg k.mas tak pernah lupa...menu wajib tuh

chunk:
hiksss....iyolah mmg cute pun

Nas said...

hiks.. ape lg, mlm ni Ada Ayrissa plak blanje.. enggaaaa enggaaaa

nURmALa mAZLan said...

nak ikut!!! sbb kita tak pernah lepak sini..huhu~~

aznitaz said...

hi mas,

slalu nmpk old town ni tp x penah try. nmpk sedap jer air apa tu?? coffee?

kita change link yer.

tuberose78 said...

nak pegi.. nak pegiii...

atty's said...

bila lak nak banjer kty nie..huhuuhhuh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!