Header

Tuesday, February 03, 2009

Weh.. dah bulan 2 weehhh..


Aku sangat terperanjat je rasanya...

sedar2 arini dah 3 Februari...
cepat sungguh..


rasanya mcm baruuu je sambut sambut new year aritu...

so dah sebulan 2009 menjelma..
apa yg kita dah wat?

adakah permulaan tahun ni permulaan yg produktif?


kekadang risau bila tgk trend ekonomi skrg.. amat slow..
mmg tgh downturn..

tahun ni mmg kene struggle utk maintain biz yg ada..

nak harap growth yg tinggi? mimpi je la..

if dpt maintain pun dah cukup bagus..

tup tup.. dah bulan 2..
kang tup tup lagi dah bulan 3..
suku pertama utk tahun ni..
waaarrgghh takutnya... byknye bende nak kene setel lagi...
Camna?

9 Comments Uols:

syanis said...

betul betul... kejap ja dah bulan 2.. herm... sebulan yg lepas... mcm x da apa yg dibuat... herm..... rugi sebulan....

masviona said...

itu ler...cepat betul masa itu terbang..ahakss. sedor² dah msk bln 2 dah pun kan

Nas said...

pulun.. jgn x pulun..

tu ar.. cuti lg bebanyak..

enggaaaaa enggaaaaa (tutup mulut - sopan)

Ms.Lilies said...

huhuhu...mcm semalam je baru new year...

CuTeMiUt78 said...

ha'ah kan.. kejap je rasanya.. pejam celik.. dah bulan 2.. ayoo dah rugi sebulan.. still mcm takde perubahan

atie said...

Betul sangat bersetuju dengan mas, harap ekonomi semakin pulih laah. Takut nak membayangkan hari zaman anak2 camner laaa. TQ singgah blog kita ye...I follow u k

mazzura said...

risau jugak..dah menten ngan keje skrg pon alhamdulillah..sebab sekarang ramai da kene buang kan..

Nas said...

hmmm.. ade gak lg yg konfius dgn gaye penulisan prebetsabu & masviona..

enggaaaa enggaaaa..

prebetsabu said...

takde hal lah.. yg penting, masviona ke, prebetsabu ke, we are masvionanian.. uhuhuhuh

(eh ada ke istilah masvionanian?)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!