Header

Wednesday, March 25, 2009

Mengidam Mau ketemu sama bro Ps

Oleh kerana ramai sgt yg menge "buzz" dan mengemel serta meng "sms" maka saya mls lagi nak berahsia yg saya akan menginap di Hotel Mutiara hujung minggu ini.

Jadinya if saya tak sempat ke tempat anda meh la kita sesama berkg di sana ajer ye. Oh ya ada yg mengidam sgt mau melihat avin damia face to face kan.....insyaallah ada rezki kita nanti...hikssss.

Juga ada yg mahu sgt berjumpe ngan prebetsabu tp tak mahu criter psl dia kuar blog hijau aku nih. Katanya dia low profile segan nak kuar muka kat Mv.com...alahai gitu plak.....layan jerla. Nasib bukan femfuan yg mengidam nak jupe ngan bro Ps tu...hehehe.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

Ady Syam said...

waa ingin ketemu pun leh mengidam jugak... :P aku sakit kepala ksrg my wife mengidam suka makan masam²

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!