Header

Monday, June 08, 2009

Wedding n Tindik Telinga

Sabtu lepas xde kemana² pun sgt pun kuar umah pun dah tgh sbb ada kenduri kawen opismate (opismate ke ek????boleh la...hikss) dekat ajer kat Seksyen 4 Bandar Baru Bangi.

inilah perantinnn nye...hiksss...berseri² ye dedua perantin nih....hikss (Selamat pengantin baru ye Jue n Fahmi moga bahagia hingga ke akhir hayat...:))

skrang ak makan kena baca doa kekuat tau......kalu tak nnti kena sound ngan anak dara cinonet nih...hiksss (senada ngan warna tema lak baju aku n bro PS...hiksss)...but hijau xleh xde so wakilkan damia jerla...huhuhu...pssssttt baju dari China tuh....kuang3x


Lepas makan kenduri tuh bawak anak dara weols tuh ke Warta (skrang nih dah tukar nama jadi Diamond Square kot bangunan tuh) ats satu tujuan...hiksss....nak tindik telinga dia.

Yesssss....skrang nih avin damia dah bertindik telinga tau...cute jer tgk dia pkai subang tuh. RM15 hengget kena.

So jom kita saksikan detik² mencemaskan nih....masa memula avin damia ok jer...senyum² sengih² coz dia dgr bobo (waaa...xaci tau damia Walid dia sebut "ALID" but bonda leh lak dia pelat sebut "BOBO"....uwaaaaaa) bonda dia ckp chantek² kan...dia pantang dgr cantik jer semua benda dia nak lah....huhuhuhu

memula xtau lagi 2 org kakak tuh nak wat apa kat telinga dia....happy lah lagi...hikss


ni ler pistol yg digunakan utk tembak telinga damia....huhuhu....bonda dia lak yg kecut perut

agak kehairanan sedikit....but still maintain...sbb dia ingt bonda dia ckp chantek....kuang3x

bertambah lagi curiosity dia...but still kuatkan semangat....nak cantik lah katakan....hiksss

wahhh happy nih...ada dua org kakak yg nak chantek kan dia....huhuhu

maintain lagi even dah debar² dah sket....bonda peluk dari belakang kasi support...klakar lak rasa


Dan pas jer akak² 2 org tuh lepaskan tembakan....uols tgk nih haaaa.....but nasib baik ler kat sini diorg tembak serentak dedua belah telinga jadinya sekali jerla budak tuh nak rasa sakit.....kan.....bagus gak diorg wat gini...:)......kalau tembak sekali sekali rasanya mau ada yg kes pkai subang sebelah jer rasanya....hehehe


terus dia melakak.....terkejut beruk lah tuh kiranya tetiba lak terasa sakit kan....huhuhu

ololololooooooooo....siannya anak bonda...sampai nak meleleh air mulut tuh...huhuhu

alahai....siannya

Tapi nangis nye kejap ajer pastu senyum lebar kot dapat pkai subang....huhuhu....pastu dah sebut chantek² tapi tak bagi org nak sentuh kat telinga dia....hiksss

Ok lah meh sini makcik makcik n kakak² sekalian...sila tgk telinga saya...hiksss

chantek tak subang saya?????....hehehehehe


chantek kan??????


Lepas tuh sempat lagi weols jupe ngan sorang blogger manis nih......tapi kejap jerla semata² tuk pas sourvenior jer....nanti next n3 criter....tak sangka ahkak pun dpt ole² gak...hiksss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

12 Comments Uols:

atty's said...

adoi..avin..untie lak rasa debor2 hah..

tuberose78 said...

tingat time tindik telinga aisyah.. sampai skang pakai subang sebelah jer.. dah fobia.. siap bernanah2 lagi..

tips yg akak ingat.. jgn sapu minyak gamat kat telinga dia.. sapu minyak biasa2 jer..

kojah said...

hehehe = senyum ada makna...

Gieyana said...

ishhh kesian kat si kecik tue...rasa takuuttt ler plak!

e k i n . said...

ahaks , nsib bek laa xkne dolu-dolu .
ahhaha , chumelll . =)

nueeunlimited said...

BoBo..nak pgl Bonda Ibu ke?? Hiks.. Adoila..Mesti saket tuh..

sue-ana said...

alalala..chanteknya damia..tp syeksyi la..eheh


cute taim dia baca doa tuh.eheh

Maswani said...

salam..cutenya damia..hehe..
sori,lama x dtg sini, berukband x clear semiggu dua lps..huhu..
--jauhnya jln2,smp ke China ye..

tini said...

Hok Aloh... syiannya... sampai meleleh leleh air mulut tu...tp resultnya....chantekkkk

neezareef said...

alalalal...syedihnya dia
nengok avin damia tindik bila nk tindik anak dara ai pulak ni

oneyani said...

menakutkan tgk pistol tu..akak mmg berani tgk ank kene tindik..kalau yani..huh lari jauh2..hahaha mcm la yani ni da ade anak=p

owh warta da tukar nama eh..xtao pulak..hehehehe lame dah xjenguk situ..dulu ms stdy kt ukm..tmpat wajib la tu..hehehe

Dee said...

x berani lg bwk mimi gi tindik..mahal x?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!